Højtalere

Vi reparerer iPhone, iPad, Apple, Samsung, LG, Sony og Nokia

Er din iPad, iPhone eller Mac gået i stykker, så har vi hurtig hjælp til dig. Vores normale reparationstid er 6-7 dage, nogle gange hurtigere.

Hos Humac har vi et Apple certificeret værksted med den fornødne viden og de rette kompetencer til at få din Mac til at føles helt sprit ny. Vi tager professionelt hånd om din reparation og er ærekære omkring din oplevelse af vores services og dit slutprodukt.

Humac tilbyder en landsdækkende og autoriseret værkstedsservice, hvor alle medarbejderne har været igennem et intensivt uddannelsesforløb hos Apple og kan kalde sig Apple Service Providers (ASP). ASP er et flot kvalitetsstempel fra Apple, som vi er meget stolte af, for er der noget, som Apple har forstand på, så er det jo teknik.

Blandt de opgaver, vores værksted tager sig af, er: reparationer, installationer, systemopdateringer, opgraderinger, vedligeholdelse, konfigurering, oprettelse af brugere, samt printer og programinstallation. Vores værksteds medarbejdere har også specialviden, som kan bruges til specialopgaver – så har du nogle helt specielle ønsker mht. din Mac, så spørg os bare. Vores certificerede værkstedsmedarbejdere kender alt til Mac og kan derfor hjælpe med det meste.