Velkommen til Telerepair's blog! Her opdaterer vi løbende med nyheder, guides, anbefalinger, tests og meget meget mere…

Her er hvad du skal vide om din iPhone skærm

Din iPhone skærm er ikke kun et display – den er også hele dit interface med din mobil. Uden et velfungerende display, kan du ikke se klip på YouTube, skrive beskeder eller læse artikler. Alle Apples mobiltelefoner er udstyret med en slidstærk og robust glasoverflade, der beskytter selve displayet. Men det sker stadig, at din skærm går i stykker.
De 3 mest udbredte iPhone reparationer – og hvad du selv kan gøre

De 3 mest udbredte iPhone reparationer – og hvad du selv kan gøre

Har din iPhone været ude for et uheld, kan det være, at den har brug for reparation. Skærmen kan være revnet, du kan have tabt den i en vandpyt eller batteriet dør ud hurtigt. Men der ofte ting, du selv kan prøve, inden du sender din telefon til en iPhone reparation.
iPhone X lanceres i ny farve: Blush Gold

iPhone X lanceres i ny farve: Blush Gold

Hvert år er der mange forskellige rygter omkring nye produktlanceringer fra Apple og det er svært, at finde hoved og hale i hvorvidt kilderne taler sandt. Nu rygtes der, at iPhone X snart udgives i en ny farve.
Nu er iOS 11 her

Nu er iOS 11 her

Som vanens tro arbejder Apple hvert år på at udvikle deres styresystem, også kaldet iOS. Almindeligvis kommer der løbende opdateringer og ved større events, som blandt andet ved årets Apple Special Event, offentliggøres et nyt styresystem. Det har været spændende at følge med i de forskellige rygter men selve lanceringen er altid mest interessant. Apple kalder iOS for verdens smarteste styresystem - og nu blev det tid til iOS11.
Alt om iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Alt om iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Verden havde længe ventet på Apple Special Event som netop har fundet sted - nemlig den 12. September. I mange måneder havde det rygtes, at de ved det årlige event ville offentliggøre den ny iPhone og man må sige, at Apple gjorde det med stil, da de valgte at offentliggøre hele 3 nye modeller. iPhone 8, iPhone 8 Plus og sær-modellen iPhone X. Her introducerer vi iPhone 8 & iPhone 8 Plus samt de mest væsentlige nye features.
iPhone reparation: Det skal du tænke over, når du skal vælge reparatør

iPhone reparation: Det skal du tænke over, når du skal vælge reparatør

iPhone reparation er en ydelse, som bliver efterspurgt i hele verden, og det danske marked er selvfølgelig ingen undtagelse. Der findes efterhånden rigtigt mange danske reparatører, men det er selvsagt ikke alle reparatører, der er lige dygtige.