⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

BLACK FRIDAY WEEK HOS TELEREPAIR.DK

Vi har samlet en masse lækre tilbud hele ugen. Herunder kan du se alle vores tilbud til Black Friday Week. Der er iPhones og billige reparationer.

BILLIGE IPHONES!

BILLIGE REPARATIONER!

Endelig er vi nået til Black Friday Week - den uge på året, hvor vi hos Telerepair.dk har de bedste tilbud!

Vi har længe glædet os til, at kunne offentliggøre hvad vi har gemt i ærmet til Jer.

Black Friday er en udenlandsk tradition, som vi hos Telerepair.dk år efter år har taget til os. I de andre år har vi almindeligvis haft særlig gode priser på tilbehør såsom covers & panserglas samt typisk givet 10% på reparationer - det er dog slut nu, for vi har i år samlet endnu bedre tilbud til Jer alle sammen!

Vi tilbyder derfor, i ALLE vores fem forretninger, hele 25% på ALLE reparationer* samt GRATIS panserglas ved en iPhone-reparation.

Uanset om du har en iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Huawei, Sony eller anden type smartphone- eller tablet kan Telerepair hjælpe dig hvis uheldet er ude! Vi kan typisk reparere alle former for skader indenfor 30-60 minutter og afhjælper altid gerne ved yderligere spørgsmål. Vores sublime kundeservice er altid klar til at besvare eventuelle tvivlsspørgsmål og ellers er du altid velkommen i en af vores forretninger, for at få konkrete svar på eventuelle spørgsmål du måtte have til din reparation. Vi gør kun brug af markedets bedste reservedele og er nogle af Danmarks bedste, billigste, mest sikre samt hurtigste ved enhver form for reparation! Vi tilbyder altid 24 måneders reklamationsret på alle reparationer** og har et hold af nogle af de dygtigste teknikere i Danmark ansat, til at varetage reparationer hurtigst, bedst og mest sikkert - således hele processen for dig er i helt trygge hænder.

Kom forbi en af vores fem forretninger, hvor vi tilbyder en kop kaffe imens du venter, og gør brug af vores ekstraordinære Black Friday Week-tilbud!

Vi reparerer naturligvis alle mærker på markedet, så hvis du har været uheldig med din iPone, iPad, Samsung, Huawei, Sony eller din OnePlus klarer vi også den. Vi kan være behjælpelige med at reparere, fejlsøge, vejlede samt finde det helt rette tilbehør til dit elektronikprodukt og du kan til enhver tid, såfremt din tid er knap, bestille en tid direkte i vores booking-system.

NB | Du mister ingen data på din mobil

Vi glæder os til at se dig!

HAPPY BLACK FRIDAY WEEK

* Ovenstående skærmreparationer gælder Original A skærme - Black Friday Rabat på 25% gælder også på Original OEM skærme.

** Samsung S8 og opefter er ikke omfattet af Black Friday tilbud.
*** Alle MacBook og iMac reparationer, iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, iPad Pro 12,9" (2G), iPad Pro 11", iPad Pro 12,9 (3G) skærmskift er ikke omfattet af Black Friday tilbud.

**** OnePlus 7, 7 Pro, samt Huawei Pro modeller er ikke omfattet af Black Friday

**** Tilbuddene er kun gældende, hvis du bruger oplyser rabatkoden "BLACKFRIDAY"