BLACK FRIDAY WEEK HOS TELEREPAIR.DK

Herunder på siden kan du se alle vores tilbud til Black Friday Week.

Se vores tilbud herunder

Spar 25% på alle iPad Reparationer*
(Spar op til 995kr)
Hos Telerepair.dk kan du spare 25% på alle iPad reparationer under Black Friday Week.
* Gælder ikke iPad Air 2 og alle iPad Pro skærmskift.
Spar 25% på alle Sony Reparationer*
(Spar op til 995kr)
Hos Telerepair kan du i hele Black Friday Week spare 25% på alle Sony reparationer. Uanset skærmskift, kameraskift eller noget helt trejde kan vi typisk være behjælpelige med en hurtig, billig og sikker Sony reparation på under 60 minutter. 
Spar 25% på alle OnePlus Reparationer*
(Spar op til 995kr)
       Hos Telerepair tilbyder vi i hele Black Friday Week 25% på alle OnePlus reparationer. Vi kan typisk hjælpe med en reparation på 60 minutter - uanset om det er skærmen du skal have skiftet eller den på anden vis trænger til en kærlig hånd. 
Spar 25% på alle Huawei Reparationer*
(Spar op til 995kr)
       I hele Black Friday Week tilbyder vi 25% på alle Huawei reparationer. Hvis din Huawei er gået i stykker, er du kommet til det helt rigtige sted for at få den repareret. Vi kan almindeligvis reparere din Huawei på 30-60 minutter og yder 24 måneders reklamationsret. 
iPhone 8 Plus skærmskift (A) - 1.046 kr
(Vejl. pris 1.395 kr)
Vi er altid klar til at hjælpe med et skærmskift, hvis du er uheldig og taber din telefon uhensigtsmæssigt. På almindeligvis 30-60 minutter kan vi reparere den så du altid er klar og på farten igen hurtigst muligt.
iPhone 8 skærmskift (A) - 896 kr
(Vejl. pris 1.195 kr)
Er din iPhone 8 gået i stykker? Vi står altid parate til at hjælpe dig med at reparere skærmen eller andet, hvis den er ødelagt. Vi bruger de bedste reservedele og gør det effektivt, billigt og sikkert for dig.
iPhone 7 Plus skærmskift (A) - 671 kr
(Vejl. pris 895 kr)
Vi kan til enhver tid hjælpe dig, når uheldet rammer din iPhone 7 Plus. Helt trygt, effektivt og til markedets bedste pris hjælper vi dig med at reparere din telefon så du meget hurtigt er kontaktbar igen.
iPhone 7 skærmskift (A) - 596 kr
(Vejl. pris 795 kr)
Hvis din iPhone 7 har ødelagt skærm eller andet, er du kommet til det rette sted for at reparere den. Vi bruger markedets bedste reservedele, tilbyder de bedste priser og gør alt sikkert og effektivt for dig.
iPhone 6S skærmskift (A) - 446 kr
(Vejl. pris 595 kr)
Hos Telerepair kan vi reparere din ødelagt iPhone 6S effektivt, sikkert, hurtigt og til markedets bedste pris. Vi bruger kun de bedste reservedele der findes, hvilket er din tryghed for et godt resultat.
iPhone 6 Plus skærmskift (A) - 521 kr
(Vejl. pris 695 kr)
Er din iPhone 6 Plus gået i stykker? Vi står altid med en hjælpende hånd til at reparere din skærm eller andet, hvis din telefon er ødelagt. Vi gør det hurtigt, effektivt, billigt og sikkert for dig og din enhed!
iPhone 6 skærmskift (A) - 375 kr
(Vejl. pris 495 kr)
Hvis din iPhone 6 har ødelagt skærm eller andet, er du kommet til det helt rette sted. Vi hjælper effektivt, gør udelukkende brug af markedets bedste reservedele og tilbyder de billigste priser.
iPhone 5S skærmskift (A) - 296 kr
(Vejl. pris 395 kr)
Hos Telerepair er vi altid klar til at reparere din ødelagte iPhone 5S skærm eller andet. Vi anvender de bedste reservedele der findes og gør det altid effektivt, hurtigt, sikkert og til markedets bedste pris.

Endeligt er vi nået til Black Friday Week - den uge på året, hvor vi hos Telerepair.dk har de bedste tilbud!

Vi har længe glædet os til, at kunne offentliggøre hvad vi har gemt i ærmet til Jer.

Black Friday er en udenlandsk tradition, som vi hos Telerepair.dk år efter år har taget til os. I de andre år har vi almindeligvis haft særlig gode priser på tilbehør såsom covers & panserglas samt typisk givet 10% på reparationer - det er dog slut nu, for vi har i år samlet endnu bedre tilbud til Jer alle sammen!

Vi tilbyder derfor, i ALLE vores fem forretninger, hele 25% på ALLE reparationer* samt GRATIS panserglas ved en iPhone-reparation.

Uanset om du har en iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Huawei, Sony eller anden type smartphone- eller tablet kan Telerepair hjælpe dig hvis uheldet er ude! Vi kan typisk reparere alle former for skader indenfor 30-60 minutter og afhjælper altid gerne ved yderligere spørgsmål. Vores sublime kundeservice er altid klar til at besvare eventuelle tvivlsspørgsmål og ellers er du altid velkommen i en af vores forretninger, for at få konkrete svar på eventuelle spørgsmål du måtte have til din reparation. Vi gør kun brug af markedets bedste reservedele og er nogle af Danmarks bedste, billigste, mest sikre samt hurtigste ved enhver form for reparation! Vi tilbyder altid 24 måneders reklamationsret på alle reparationer** og har et hold af nogle af de dygtigste teknikere i Danmark ansat, til at varetage reparationer hurtigst, bedst og mest sikkert - således hele processen for dig er i helt trygge hænder.

Kom forbi en af vores fem forretninger, hvor vi tilbyder en kop kaffe imens du venter, og gør brug af vores ekstraordinære Black Friday Week-tilbud!

Vi reparerer naturligvis alle mærker på markedet, så hvis du har været uheldig med din iPone, iPad, Samsung, Huawei, Sony eller din OnePlus klarer vi også den. Vi kan være behjælpelige med at reparere, fejlsøge, vejlede samt finde det helt rette tilbehør til dit elektronikprodukt og du kan til enhver tid, såfremt din tid er knap, bestille en tid direkte i vores booking-system.

NB | Du mister ingen data på din mobil

Vi glæder os til at se dig!

HAPPY BLACK FRIDAY WEEK

* Ovenstående skærmreparationer gælder Original A skærme - Black Friday Rabat på 25% gælder også på Original OEM skærme.

** Samsung modeller er ikke omfattet af Black Friday tilbud.
*** iPhone X, XR, XS og XS Max skærmskift er ikke omfattet af Black Friday tilbud.

**** Tilbudene er kun gældende, hvis du bruger oplyser rabatkoden "BLACKFRIDAY"