⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Hvad gør jeg når min iPhone er smadret?

De fleste Apple brugere kender til iPhones ry og skrøbelighed. Faktisk kender vi nok alle følelsen af, pludselig at tabe vores iPhone, som rammer det hårde gulv eller asfalt. Imens vi dykker efter telefonen på gulvet, når alverdens tanker om frygten for en smadret iPhone, at få igennem hovedet på os.

Herunder kan du læse om nogle af de årsager der kan være til, at din iPhone bliver smadret. Du kan også læse, hvilke løsninger der kan være til et irriterende men hyppigt problem som dette.

Hvordan undgår jeg, at min iPhone bliver smadret

Vi køber alle både covers, panserglas og andet udstyr, for bedst muligt at beskytte vores telefoner mod at ende som en bunke glasskår. Da din iPhone er en af de mest brugte genstand i din hverdag, så vil du før eller siden desværre nok opleve, at den smadre.

Derfor kan det være en god og fornuftig investering for dig at montere både cover og panserglas på din iPhone. Selvom iPhones frontglas med tiden er blevet mere og mere holdbart, så er der stadig chance for, at glasset vil smadre, når du taber den. Derfor anbefaler vi at have både cover og panserglas monteret på din iPhone. Det kan nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis det skal fikses hos en iPhone reparatør.

Panserglas

Panserglas er i dag lavet så tynde, at de næsten er usynlige. Men selvom de næsten er usynlige, så giver panserglasset dig en optimal beskyttelse. Deres gennemsigtighed sikrer dig, at du oplever den fulde skærmkvalitet, som du har betalt mange penge for. En anden fordel ved panserglas er anti-fingerprint. Denne funktion sikrer dig en mindre fedtet skærm, og derfor en nemmere rengøring.

Panserglas er designet forskelligt, alt efter hvilken iPhone du har, fordi størrelse og form afgør, hvordan du bruger din telefon. Derfor er det vigtigt, at du køber det rigtige panserglas, som er udviklet specifikt til den model, du har.

Panserglas er nemt at montere, og alt hvad du behøver til monteringen, medfølger i pakken, når du køber panserglasset. Hvis du ikke føler, at ud har en sikker hånd nok til at montere panserglasset, så tilbyder de fleste sælgere at montere det for dig, kvit og frit.

Prisen for et panserglas er uhørt billig, hvis du sammenligner med en reparation af din iPhones frontglas, hos diverse udbydere. Prisen er også lav, taget i betragtning af, hvor mange gange et panserglas når at rede telefonen, i dens levetid. Afhængig af glassets kvalitet og mærke, svinger priserne nemlig mellem 50 kroner og 250 for et panserglas. Udskiftningen er nem og du kan selv gøre det derhjemme på kort tid.

Cover

Når du køber en iPhone, betaler du for det stilrene design, kvaliteten og dens software. En iPhone er typisk i den dyre ende af prislisten for en mobil, og derfor er det vigtigt at beskytte den mod skræmmer, ridser og flænger. Apple har selv udviklet en række covers, som stadig giver dig mulighed for at nyde din mobils flotte design og kurver, uden at coveret træder for meget frem.

Når du køber et cover, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis det cover du har er i dårlig kvalitet, er der mulighed for det ikke holder særlig længe, eller at din telefon nemt kan løsrive sig fra coveret.

Hvis du ikke er meget for at have cover på din iPhone og gerne vil nyde din iPhones stilrene design, har du med nogle covers mulighed for at afmontere dit cover på meget kort tid. Det kan eksempelvis være når du sidder på Café, i møde eller blot skal vise din lækre telefon frem. Når du skal videre, så kan du lynhurtigt klikke coveret på igen.  

Hvor kan jeg få ordnet min iPhone

Det er på mange måder en dårlig investering at lade skærmen forblive ødelagt. Hvis der er dybe ridser og flænger i din skærm, kan du skære dig på glasset, der kan trænge vand, skidt og fugt ind i selve mobilen. Hvis noget af dette trænger ind, er der nemlig stor sandsynlighed for at din iPhone vil blive ubrugelig. I det hele taget er der stor chance for, at skaden bliver endnu større og telefonen ødelægges, hvis en smadret skærm ikke bliver fikset.

Mulighederne er i dag mange, for at reparere en iPhone, og du har også selv mulighed for det. Vi anbefaler dog, at du lader professionelle og autoriserede iPhone reparatører, ordne din iPhone. I takt med iPhones udvikling, er der heldigvis åbnet flere værksteder landet over, hvilket giver dig en mere konkurrencedygtig pris på din reparation.

Prisen kan dog også variere en hel del, alt efter hvilken iPhone du har og hvor ny den er. Det skal man være opmærksom på, inden man går ud og laver en aftale. Priserne kan ligge på 300 – 2.995 kr. – men så er kvaliteten også derefter. Vi mener, at det altid bedst kan betale sig at få en autoriseret til at udskifte en ødelagt skærm. Når de autoriserede reparerer din iPhone, får du også en garanti på den udskiftede del, og kan derfor komme tilbage, hvis du oplever samme fejl igen.

Hvis du vælger selv at udskifte diverse ødelagte dele på din iPhone, har du mulighed for at finde videoer med vejledning på nettet, og billige reservedele på mange udbydere. Når du selv udskifter diverse dele, mister du dog din garanti. Det betyder også, at du kan komme til at ødelægge din telefon helt, uden udsigter til nogen som helst former for erstatning.

Som en anden mulighed, kan du gøre som flere danskere er begyndt på, nemlig at tilkøbe en forsikring. Ja, det lyder vildt at så få tilkøber en forsikring, trods de stadig dyre telefoner på markedet. Men en forsikring specifikt til sin iPhone, kan altså godt gå hen og blive en rigtig god investering.