⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

HTC Reparation

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

HTC er i dag blevet en af verdens største smartphone producenter, og stadigt flere danskere vælger at købe en HTC-smartphone frem for både en Samsung smartphone eller en iPhone. Det taiwanesiske firma har i mange års specialiseret sig i at producere bærbare computere, men i de senere år er de stormet frem inden for produktionen af smartphones. Deres produkter er kendetegnet ved at indeholde noget af den bedst teknologi og deres designs er også blandt nogle af de mest eftertragtede på markedet. Men selvom HTC er garant for høj kvalitet, så er det svært at undgå skader. 

Hos Telerepair har vi mange års erfaring med at reparere alle former for HTC-telefoner og derfor kan vi hurtigt sørge for at din telefon bliver så god som ny.

Få repareret din HTC mobil på 1 time

Hos Telerepair er vi godt klar over, at det kan være virkelig svært at leve uden sin smartphone, selv i en kortere periode. For langt de fleste danskere spiller vores smartphone en altafgørende rolle for at vi kan få vores hverdag til at hænge sammen. Det er på vores telefon at vi har alle vores telefonnumre, vores e-mails og ikke mindst vores mange aftaler. Derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at reparere alle telefoner så hurtigt som muligt. Heldigvis kan vi, på grund af vores mange års erfaring med reparation af alle former for smartphones ofte reparere de mest almindelige skader inden for 1 time.

De mest almindelige skader som vi ser på HTC-telefoner inkluder ødelagte skærme samt ikke mindst defekte kameraer. Alle disse overfladiske skader kan hurtigt repareres ved f.eks. at sætte en ny skærm i teflonen eller ved at udskifte det ødelagte kamera. Hvis din smartphone omvendt har nogle software relaterede problemer, kan der dog gå længere tid før din telefon er klar.

Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de mest populære HTC-smartphones herunder:

Vi gør altid en dyd ud af at hjælpe vores kunder så meget som overhovedet muligt. Hvis du ikke på forhånd kan sige, hvad der er galt med din telefon, kan vi hurtigt stille en diagnose og komme med et prisforslag på en eventuel reparation. Vores reparatører har uden tvivl stået med netop dit problem mere end en gang og kan derfor hurtigt finde den bedste løsning til dig.

Vores priser hører også til blandt de allerbedste på markedet, så det kommer ikke til at koste dig en mindre formue at få gang i din smartphone igen. Vi bruger desuden kun originale reservedele, når vi reparerer smartphones. Det er i sidste ende din garanti for, at der ikke kommer til at opstå flere problemer med din HTC-telefon som følge af vores reparation.

HTC skærm reparation

Skærm reparation eller udskiftning er en af de helt klassiske reparationstyper, når det kommer til smartphones. Skærmen dækker efterhånden hele telefonen, og den er tilmed også nok den dyreste komponent at få fikset. Hos Telerepair får du dog reparation for en fair pris, der ikke fuldstændig tømmer bankkontoen. Det kan vi gøre, fordi vores dygtige teknikere hurtigt og effektivt kan reparere din mobil – ofte på under en time. Du skal derfor kun betale for reservedele, vores ekspertise og en enkelt arbejdstime.

HTC One reparation – Telerepair tager sig også af de ældre modeller

HTC One var HTC's meget populære serie af smartphones fra 2012 til 2016. Selv hvis din telefon er lidt oppe i alderen, kan du stadig få en pålidelig og god reparation – så den kan holde lidt endnu. Hos Telerepair har vi lang erfaring med at udføre reparationer af både de nyeste og nogle af de mere klassiske modeller fra alle de store producenter.

Kom forbi en af vores fysiske butikker i dag og få din telefon repareret

Hos Telerepair har du både mulighed for at booke en reparation direkte via vores hjemmeside. Det kræver kun få klik og tager kun få minutter. Ved online bestillinger vil du få tilsendt en fragtkuvert, som du kan sende til os. Men du er også meget velkommen til at komme forbi en af vores fysiske butikker. Vi har i dag flere butikker fordelt over hele København, samt en butik i det centrale Hørsholm. I København finder du os både i Indre by, på Frederiksberg, på Østerbro og i Taastrup. Alle vores butikker ligger så centralt at de er nemme at komme til både på cykel og med offentlig transport.