⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

HTC U12 Play Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

HTC U12 Play Reparation
Ønsker du de bedste omstændigheder for din HTC U12 Life når den skal repareres, men ønsker du ikke at betale en formue, så er Telerepair din foretrukne reparatør. Vi anvender kun originale reservedele, så din HTC er sikret en så lang levetid som muligt. Vores Certificerede teknikere har 10 års erfaring, og er især skarpe på størstedelen af HTC-mobiler.
Når du besøger en af vores butikker, så vil du opleve at få en fantastisk service før, under og efter din reparation. Alle vores butikker ligger nemlig tæt på offentlig transport - og mens du venter de ca. 30 minutter, vil du få tilbudt lidt kaffe eller kildevand. Efter hver endt reparation hos Telerepair vil du have 24 måneders reklamation, så du er sikret mod fremtidige skader.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 1.799,00 kr 1.049,00 kr

 • 699,00 kr Gratis

 • 499,00 kr Gratis

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
Ønsker du de bedste omstændigheder for din HTC U12 Life når den skal repareres, men ønsker du ikke at betale en formue, så er Telerepair din foretrukne reparatør. Vi anvender kun originale reservedele, så din HTC er sikret en så lang levetid som muligt. Vores Certificerede teknikere har 10 års erfaring, og er især skarpe på størstedelen af HTC-mobiler.
Når du besøger en af vores butikker, så vil du opleve at få en fantastisk service før, under og efter din reparation. Alle vores...
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Yderligere information om HTC U12 Play

HTC U12 Play er mobilen til den legesyge, og ikke mindre end en revolution. Telefonen har banebrydende nye teknologier der gør den i stand til at tilpasse sig til den enkelte, så brugeroplevelsen bliver helt unik og personlig.

HTC U12 Play har for det første et exceptionelt design. Den flydende overflade med konturer transformerer lyset når den vendes. Men det er ikke alt! Det der virkelig er med til at gøre modellen enestående er HTC Sense kompanion der er i stand til at lære dig og dine behov at kende, og komme med forslag der gør din hverdag lidt mere enkel.

En anden væsentlig funktion er den enestående HTC USonic- teknologi der virkelig giver en helt ny måde at lytte til musik på, og som ved hjælp af en sonar impuls analyserer dit øre, og derved tilpasser sig netop dig.

Overlad trygt din HTC U12 Play til reparation hos os

Det kan ikke undgås, at din telefon af og til får et par skrammer eller ridser ved daglig brug og slitage. Hvis du er så uheldig at din skærm eller dit kamera er gået i stykker, eller at tænde/slukke knappen ikke fungerer, så overlad trygt din HTC U12 Play hos os.  Hos Telerepair reparer vi alle skader hurtigt og effektivt, og du har som kunde altid en 24 måneders reklamation på alle reparationer.