⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Huawei Honor 8X Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Huawei Honor 8X Reparation

Har din Honor 8X, også kendt som Honor View 10 Lite, været ude for et uheld?

Så kan du bestille en reparation her hos Telerepair. Vi er professionelle, hurtige og grundige.

Vores dygtige teknikere har adgang til det bedste udstyr og reservedele. Det betyder, at du er garanteret en god reparation – ofte på under 30 minutter.

Bestil din reparation her – eller kom forbi en af vores mange butikker i København og Nordsjælland.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 1.299,00 kr 549,00 kr

 • 799,00 kr 49,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Har din Honor 8X, også kendt som Honor View 10 Lite, været ude for et uheld?

Så kan du bestille en reparation her hos Telerepair. Vi er professionelle, hurtige og grundige.

Vores dygtige teknikere har adgang til det bedste udstyr og reservedele. Det betyder, at du er garanteret en god reparation – ofte på under 30 minutter.

Bestil din reparation her – eller kom forbi en af vores mange butikker i København og Nordsjælland.

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Honor 8X, som også er kaldet Honor View 10 Lite, er Huaweis helt store satsning, når det kommer til smartphones for unge. Det er især selfie-kameraet, der har trukket meget ros hjem. Det er på hele 16 MP, hvilket er samme størrelse, som de fleste kameraer i bagsiden af andre smartphones har.

Så længe du har en kameramobil, er du dog aldrig helt beskyttet mod uheld.

Er din Huawei Honor 8X gået i stykker?

Når det kommer til reparation af mobiltelefoner, så kan Telerepair altid hjælpe. Vi har over et årtis erfaring med udskiftning af skærme, batterier, kameralinser og alle andre reparationer, du kunne få brug for.

Vores store ekspertise kommer til udtryk i hver eneste reparation, som vores dygtige teknikere udfører. Det betyder også, at du ved at vælge Telerepair sparer en masse tid. Fordi vi har højst sandsynligt udført en lignende reparation tidligere. De mest almindelige reparationer eller udskiftninger tager derfor under 30 minutter.

Derudover bruger vi også kun de bedste reservedele og udstyr. Det vil sige, at vi passer på din mobil, når vi får den ind – og sørger for, at den fungerer perfekt, når du får den tilbage i hænderne efter reparationen.

Har du brug for rådgivning eller vejledning? Så besøg endelig en af vores butikker i København og Nordsjælland. Vi står altid klar til at hjælpe med både stort og småt.