⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Huawei Nova 5T Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Huawei Nova 5T Reparation

Har du været uheldig, og er din Huawei Nova 5T blevet beskadiget?

Så bestil en reparation lige her hos Telerepair. Vores teknikere har et væld af erfaring med Huawei-telefoner, og de fleste reparationer tager under 30 minutter.

Du skal bare klikke på din reparation og vælge den beliggenhed, du gerne vil indlevere telefonen i. Så fikser vi den lige i butikken.

Vi bruger kun de bedste reservedele, og du får en 100% prisgaranti på alle reparationer.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 1.349,00 kr 599,00 kr

 • 799,00 kr 49,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Har du været uheldig, og er din Huawei Nova 5T blevet beskadiget?

Så bestil en reparation lige her hos Telerepair. Vores teknikere har et væld af erfaring med Huawei-telefoner, og de fleste reparationer tager under 30 minutter.

Du skal bare klikke på din reparation og vælge den beliggenhed, du gerne vil indlevere telefonen i. Så fikser vi den lige i butikken.

Vi bruger kun de bedste reservedele, og du får en 100% prisgaranti på alle reparationer.

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Huawei Nova 5T er en solid mid-range mobil fra den populære kinesiske fabrikant. De har udstyret den med en lækker 6’26” skærm og hele fire kameraer i bagsiden. Hvert kamera er designet til et bestemt format, så du altid kan tage præcis det billede, du går efter.

Har du tabt din Huawei Nova 5T?

Uheld hænder. Derfor er det godt, at du nemt og hurtigt kan få en professionel reparation med minimal ventetid. Hos Telerepair klarer vi de fleste reparationer på under 30 minutter. Det kan vi gøre, fordi vores kompetente teknikere har mange års erfaring med Huawei-mobiler, og derfor ved præcis, hvordan en fejl eller skade skal udbedres.

Når vi udfører reparation, bruger vi kun de bedste reservedele. Det vil sige, at din mobil kommer til at fungere ligeså godt, som da du først købte den. Det er vi så sikre på, at vi tilmed giver en 100% prisgaranti på alle reparationer. Oplever du, at fejlen eller skaden ikke er gået væk? Så reparerer vi den igen gratis.

God og erfaren kundeservice

Når det kommer til mobilreparation, vil vi gerne være de bedste. Det betyder også, at vi har akkumuleret et væld af ekspertise og viden om mange forskellige enheder og reparationsformer. Vil du gerne vide mere, er du derfor altid velkommen til at henvende dig til en af vores dygtige medarbejdere. Du kan komme i kontakt med os på tlf. 70 60 55 90 eller ved besøge en af vores mange butikker i København og Nordsjælland.