⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Huawei P Smart Z Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Huawei P Smart Z Reparation

Har du tabt din Huawei P Smart Z? Og er der kommet en grim ridse eller skade?

Så få den fikset hos Telrepair. Vi har en indgående ekspertise i alting Huawei. Det betyder, at vi hurtigt og nemt kan reparere alt, der kunne være gået galt med din mobil.

Vælg din reparation og butikken, du gerne vil indlevere din enhed til. Så giver vi dig en fyldestgørende reparation – ofte på under 30 minutter.

Vi bruger kun de bedste reservedele, og har en 2-års garanti på alle reparationer. Det vil altså sige, at hvis skaden vender tilbage, når du få din telefon udleveret, så reparerer vi den gerne igen uden ekstra omkostninger for dig.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 1.199,00 kr 449,00 kr

 • 699,00 kr Gratis

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Har du tabt din Huawei P Smart Z? Og er der kommet en grim ridse eller skade?

Så få den fikset hos Telrepair. Vi har en indgående ekspertise i alting Huawei. Det betyder, at vi hurtigt og nemt kan reparere alt, der kunne være gået galt med din mobil.

Vælg din reparation og butikken, du gerne vil indlevere din enhed til. Så giver vi dig en fyldestgørende reparation – ofte på under 30 minutter.

Vi bruger kun de bedste reservedele, og har en 2-års garanti...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Huawei P Smart Z er en kæmpe smartphone. Skærmen måler hele 6,59” og et gigantisk batteri på en mobil i det prisleje. Det betyder, at den giver dig en god brugeroplevelse, især hvis du har brug for en større mobil end normalt.

Desværre har den ingen IP-klassificering. Det kan betyde, at den er mere modtagelig overfor støv, skidt og vandskader.

Er din Huawei P Smart Z gået i stykker?

Huawei lancerer jævnligt nye modeller. De er også blevet ganske populære i Danmark over de seneste år. Deres mobiler er ofte billige og pålidelige.

Du kan dog ikke fuldkommen undgå skader eller uheld. Der træder Telerepair ind i billedet.

Vi har i mange år repareret Huawei-mobiler. Vi kender altså din telefon ude fra og ind. Det betyder, at vi også hurtigt kan reparere, hvad end der må være gået galt.

2 års reparationsgaranti og god kundeservice

Telerepair giver en 2-års prisgaranti på alle reparationer. Det vil sige, at du ikke skal betale dobbelt, hvis det viser sig, at skaden er varet ved og derfor kræver yderligere reparation.

Vi går også meget op i god kundeservice. Det betyder, at hvis du har spørgsmål ang. Mobilreparation eller din enhed, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Har du spørgsmål til reparation af din Huawei P Smart Z?

Kontakt os på tlf. 70 60 55 90 eller drop forbi en af vores butikker til en snak. Vi findes overalt i København og store dele af Nordsjælland. Vi har åbent hverdage mellem 10-18 eller lørdag mellem 10-16.