Huawei P20 Pro Reparation

Huawei P20 Pro Reparation
Er skærmen på din Huawei P20 Pro gået i stykker, har den fået en vandskade, er batteriet blevet slidt eller er der noget helt andet galt? Telerepair står til rådighed og altid klar til at hjælpe! Vi har en sublim kundeservice og nogle af Danmark’ dygtigste certificerede teknikere, der altid gerne vil vejlede og rådgive omkring en reparation på din Huawei P20 Pro. Ved enhver reparation gør vi brug af markedets bedste reservedele og yder 24 måneders garanti til Danmarks bedste priser på en Huawei P20 Pro reparation. Vi klarer typisk alle reparationer indenfor 60 minutter, så du...

Fordele hos os

 • Walk-in service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
Er skærmen på din Huawei P20 Pro gået i stykker, har den fået en vandskade, er batteriet blevet slidt eller er der noget helt andet galt? Telerepair står til rådighed og altid klar til at hjælpe! Vi har en sublim kundeservice og nogle af Danmark’ dygtigste certificerede teknikere, der altid gerne vil vejlede og rådgive omkring en reparation på din Huawei P20 Pro. Ved enhver reparation gør vi brug af markedets bedste reservedele og yder 24 måneders garanti til Danmarks bedste priser på en...
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.