⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Huawei P30 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Huawei P30 Reparation
Er din Huawei P30 gået i stykker? Hos Telerepair får du en hurtig og pålidelig reparation af din mobiltelefon, uanset om skærmen er flækket, batteriet ikke vil oplade eller der er kommet vand i højtalerne. Vi har nogle af Danmarks mest garvede og dygtigste teknikere, der kan rådgive og vejlede dig, når du har brug for en reparation af din Huawei P30. Vi bruger kun originale reservedele og giver dig en 100% garanti, når din mobil skal fikses. Vi er færdige med de fleste reparationer inden for 60 minutter. Hvis det tager længere tid, får du en gratis lånetelefon, indtil reparationen er overstået.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 1.999,00 kr 1.249,00 kr

 • 799,00 kr 49,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
Er din Huawei P30 gået i stykker? Hos Telerepair får du en hurtig og pålidelig reparation af din mobiltelefon, uanset om skærmen er flækket, batteriet ikke vil oplade eller der er kommet vand i højtalerne. Vi har nogle af Danmarks mest garvede og dygtigste teknikere, der kan rådgive og vejlede dig, når du har brug for en reparation af din Huawei P30. Vi bruger kun originale reservedele og giver dig en 100% garanti, når din mobil skal fikses. Vi er færdige med de fleste reparationer inden for...
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Har din Huawei P30 haft et uheld?

Uheld sker. Især når det kommer til mobiltelefoner, som vi har med os overalt. Det gælder også din Huawei P30. Huawei har haft et stærkt indtog på det danske marked. Derfor har vi også haft en del af deres mobiltelefoner på vores værksteder. Vi har set ødelagte skærme og meget andet. Det betyder også, at vi har stor erfaring inden for alle deres modeller, inklusiv Huawei P30. Vi har næsten med garanti set den fejl eller skade, som plager dig.

Lad certificerede teknikere reparere din Huawei P30

Telerepairs certificerede teknikere er nogle af de bedste i landet. Ydermere bruger vi kun originale reservedele. Det forlænger levetiden og betyder, at når du får din Huawei P30 tilbage i hænderne, vil den føles som ny. En reparation fra Telerepair kommer også med en 24 måneders reklamation. Hvis fejlen vender tilbage, skal du derfor bare indlevere den til os, og så reparerer vi den igen – helt gratis.

God kundeservice og hurtig reparation

Hos Telerepair er vi opsatte på at give dig den bedst mulige kundeservice. Det betyder, at du altid er velkommen til at ringe til os eller henvende dig i en af vores butikker. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på din reparation og kommer gerne med enkle forslag til, hvordan du beskytter din Huawei P30 i fremtiden.