⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Huawei Y5 2019 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Huawei Y5 2019 Reparation

Skal du bruge en reparation af din Huawei Y5 2019?

Så finder du den her hos Telerepair. Vi er eksperter, når det kommer til Huawei. Vi har nemlig repareret deres mobiler siden de først kom til landet.

Vælg reparationen og butikken, der skal foretage den. Herefter kan du trygt slappe af, velvidende at din mobil er i professionelle hænder. Vi bruger kun de bedste reservedele, og vores dygtige teknikere har adgang til alt det seneste udstyr.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 749,00 kr Gratis

 • 399,00 kr Gratis

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Skal du bruge en reparation af din Huawei Y5 2019?

Så finder du den her hos Telerepair. Vi er eksperter, når det kommer til Huawei. Vi har nemlig repareret deres mobiler siden de først kom til landet.

Vælg reparationen og butikken, der skal foretage den. Herefter kan du trygt slappe af, velvidende at din mobil er i professionelle hænder. Vi bruger kun de bedste reservedele, og vores dygtige teknikere har adgang til alt det seneste udstyr.

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Huawei Y5 2019 er det kinesiske firmas bud på en enkel og elegant lavprismobil. Den har en skærm på 5’71” med indlejret Dewdrop Notch til frontkameraet. Kameraet i ryggen er på hele 13 MP, hvilket betyder, at det tager gode billeder – selv i mørke omgivelser.

Mobilen er tilmed svøbt i imiteret læder, hvilket også er med til at gøre telefon bedre til at håndtere stød og slag.

Har du tabt din Huawei Y5 2019?

Det er muligt at være heldig, når man taber sin telefon. Men det kræver kun et enkelt uheld, før du får brug for en reparation. Du behøver dog ikke vente længe, hvis du skal have din Huawei Y5 2019 fikset. Det klarer Telerepair – ofte på under 30 minutter.

Vi har alle de bedste reservedele, og flere års erfaring med reparation af Huawei-mobiler. Det betyder, at vi kender din mobil udførligt, og næsten altid ved, hvad det kræver at få den op og køre igen.

2 års reparationsgaranti og god kundeservice

Alle vores reparationer er dækket af en 2-års reparationsgaranti. Det vil sige, at vi reparer din telefon igen, hvis fejlen vender tilbage eller skaden ikke er blevet tilstrækkeligt udbedret første gang.

Hos Telerepair vil vi gerne give vores kunder en rigtig god service. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning. Du kan nå os på tlf. 70 60 55 90 eller ved at besøge en af vores mange butikker i København og Nordsjælland.