⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

iMac Reparation

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Reparation af iMac med Telerepair

Har din iMac brug for reparation? Så lad Telerepair tage sig af den for dig. Vi kan udføre enhver reparation, som din stationære computer kunne have brug for – heriblandt udskiftning af skærme, batterier, harddisk, blæsere m.m. Kæmper du med et software-problem, kan vi også assistere.

Klik på din enhed og vælg den reparation eller tjeneste, du har brug for. Det kan gøres på under fem minutter.

iMacs er geniale studie- og arbejdscomputere, hvilket også betyder, at hvis du har en stående i dit hjem eller på kontoret, så bruger du den de fleste dage. Det kan føre til, at komponenterne over tid bliver slidte, eller at computeren kan blive udsat for et uheld. Hvis det sker, kan vi hurtigt få bragt din iMac tilbage til sin oprindelige stand. Det er både billigere og bedre for miljøet, da du forlænger din computers levetid.

Reparationer af iMac kræver professionelle. De er nemlig meget kompakte, da selve computeren gemmer sig ind i skærmen bag små skruer og sammenlimede komponenter. Hos Telerepair bruger vi specialiseret udstyr, der beskytter din computer, mens vi udfører reparationen. På den måde er du garanteret, at din iMac kommer til at fungere præcis, som den skal, når du igen får den tilbage.

Vi har oparbejdet en stor ekspertise og et stærkt hold af certificerede teknikere, der tager sig af din iMac reparation. Det betyder, at vi kan reparere din computer hurtigt og sikkert. Alt sammen til en god og rimelig pris.

Fordele ved en iMac reparation hos Telerepair

 •             Stor og mangeårig ekspertise inden for iMac reparation
 •             Sikker og pålidelig reparation med prisgaranti
 •             Specialiseret udstyr, så din computer er beskyttet under reparationen
 •             Kun de bedste reservedele

Vi gør en dyd i at give dig den bedst mulige reparation – og service. Det kan du også læse på vores TrustPilot-anmeldelser. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om din iMac er gået i stykker eller den er blevet ramt af virus.

Du skal blot bestille en reparation her på siden og aflevere din enhed til den butik, du har valgt, der skal udføre reparationen. Så har du snart din stationære computer tilbage i godt behold.

Sådan bestiller du en reparation hos Telerepair

En reparation skal være enkel og lige til for dig. Derfor har vi arbejdet hårdt på at gøre bestillingsprocessen så simpel som mulig.

 •             Klik på ‘Bestil tid’ i toppen af siden eller ind på din enhed
 •             Vælg din reparationstype
 •             Vælg butikken, der skal udføre reparationen
 •             Vælg dato for din reparation
 •             Indtast dine kontaktoplysninger og evt. en kommentar om reparationen
 •             Indlever din iMac i den pågældende butik

Vi klarer resten og holder dig informeret undervejs. Det betyder, at du ikke skal leve i uvished om, hvornår du igen har en velfungerende iMac. Vi giver dig besked, så snart den er klar til afhentning.