iPad 4 Reparation

iPad 4 Reparation

iPad 4 hører til blandt de bedste tablets på markedet, hvilket du måske allerede har fået øjnene op for, hvis du ejer en iPad 4. Det er en tablet, som blandt mange fordele byder på imponerende ydeevne og stabilitet. Selvom iPad 4 er en af de bedste tablets, kan det blive nødvendigt at udføre en reparation. Er din iPad 4 gået i stykker, kan du bestille en reparation hos Telerepair.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPad 4 hører til blandt de bedste tablets på markedet, hvilket du måske allerede har fået øjnene op for, hvis du ejer en iPad 4. Det er en tablet, som blandt mange fordele byder på imponerende ydeevne og stabilitet. Selvom iPad 4 er en af de bedste tablets, kan det blive nødvendigt at udføre en reparation. Er din iPad 4 gået i stykker, kan du bestille en reparation hos Telerepair.

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Hvor kan jeg få repareret min iPad 4?

Søger du et sted, hvor du kan få repareret din iPad 4, er du havnet på den rigtige hjemmeside. Telerepair er en af de virksomheder, som du kan henvende dig til, hvis du ejer en iPad 4 og har brug for at få udført en reparation. Vores service er aldrig mere end ét klik væk, da du kan bestille den ønskede reparation hurtigt og nemt via hjemmesiden.

Hvordan skifter man batteri på iPad 4?

Det er ikke helt ukompliceret at skifte batteri på iPad 4. Det kræver et teknisk indgreb, som bør overlades til professionelle, hvis man skal være sikker på at opnå et godt resultat. Vi råder over reparatører med de helt rigtige kompetencer, og vi yder tilmed garanti på samtlige reparationer. Du kan bestille batteriskift på nettet, hvor prisen er meget overkommelig.

Hvorfor virker mit kamera ikke på iPad 4?

Elsker du at tage billeder, vil du helt naturligt blive frustreret, hvis dit kamera ikke virker på iPad 4. Vi tilbyder at reparere både front- og bagkamera, så du kan tage billeder med din iPad 4 igen. Det er en reparation, som vi kan udføre på få hverdage – og naturligvis til en god pris. Ønsker du, at dit kamera skal fungere efter hensigten igen, så overlad blot opgaven til os.

Hvor kan jeg få repareret jack stik på iPad 4?

Er dit jack stik knækket eller på anden vis ødelagt, kan du få det repareret – eller udskiftet. Det kan lade sig gøre hos Telerepair, som tilbyder udskiftning af jack stik på iPad 4. Selvom det meget vel kunne blive en dyr fornøjelse, har vi sørget for, at vores priser tilgodeser enhver forbruger.

Vi mestrer iPad 4 reparation på højeste niveau

Telerepair mestrer alle former for iPad reparationer på højeste niveau, hvilket du vil blive bekræftet i, hvis du bestiller en reparation hos os. Vi reparerer utallige enheder hver dag, hvor iPad 4 er en af de enheder, vi er dygtigst til at reparere.

Vi er din professionelle og troværdige reparatør, som aldrig går på kompromis med kvaliteten eller serviceniveauet. Du kan altid skrive eller ringe til vores support, som vil sætte en ære i at svare på dine ubesvarede spørgsmål.