⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

iPad Air 2019 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

iPad Air 2019 Reparation

iPad Air 2019 er en af Apples hurtigste og letteste tablets. Den vejer under et halvt kilo, er 6,1 mm. tynd og har en 10,5” Retina-skærm, der gengiver farver naturligt. Desværre betyder det også, at den er let at tabe eller ødelægge. Hvis din iPad Air 2019 har fået skader eller en revnet skærm, kan du få den repareret hos os for en god pris – uden lang ventetid. Vores reparationstider og priser er blandt de laveste på markedet. Men fordi vores teknikere er certificerede af Apple og kun bruger originale reservedele, er du også garanteret den bedst mulige reparation. Det betyder, at når du får din iPad Air 2019 tilbage i hænderne efter reparationen, vil den være som ny.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 2.299,00 kr 1.549,00 kr

 • 1.199,00 kr 449,00 kr

 • 1.199,00 kr 449,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

iPad Air 2019 er en af Apples hurtigste og letteste tablets. Den vejer under et halvt kilo, er 6,1 mm. tynd og har en 10,5” Retina-skærm, der gengiver farver naturligt. Desværre betyder det også, at den er let at tabe eller ødelægge. Hvis din iPad Air 2019 har fået skader eller en revnet skærm, kan du få den repareret hos os for en god pris – uden lang ventetid. Vores reparationstider og priser er blandt de laveste på markedet. Men fordi vores teknikere er certificerede af Apple og kun...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Har din iPad Air 2019 været ude for et uheld, kan vi let reparere de skader og skrammer, den måtte have fået. Vi tilbyder også beskyttelsesglas eller diagnosticering, hvis du oplever et problem, som du ikke kan forklare.

iPad Air 2019 blev præsenteret i marts 2019 og har en næsten 70% bedre performance end sin forgænger på grund af sin A12 Bionic-chippen med Neural Engine. Det er også den første iPad Air-model med en 10,5" Retina-skærm med True Tone, der understøtter både Apple Pencil og Smart Keyboard.

Hvilke skader kan vi reparere på din iPad?

Som det sker, når tablets bliver lettere, sker det også, at de bliver tabt eller udsat for uheld. Skader på tablets er som oftest på enhedens skærm. De bliver også ofte overladt til børn, der kan have svært ved at håndtere tabletten eller komme ud for uheld. Det kan også være at batteriet sætter ud, kameraet ikke dur eller lyden mangler. Uanset problemet, kan vi hjælpe.

Når du får repareret din iPad, er den fortsat dækket af Apples egen garanti. Det er, fordi vores Apple-certificerede teknikere bruger kun originale reservedele. Det betyder, at når reparationen er ovre, så er din iPad Air 2019 så god som ny.

Hos Telerepair tager vi os af alle problemer, store som små. Der er ikke en skade, vi ikke kan udbedre.

Book tid i forvejen – så kan vi hurtigere reparere din iPad

Når du indleverer din iPad Air 2019 i en af vores butikker, får du god og hurtig service. I de fleste tilfælde kan vi reparere din tablet, mens du venter eller inden for en time. Du skal derfor ikke tage en hel dag ud af din kalender, før du har din iPad tilbage i hænderne.

Vi har flere butikker, der står til din rådighed. Du kan bestille en tid her eller i vores fysiske butikker. Booker du en tid i forvejen, kan vi som regel være forberedte på, hvad skaden er, og hvad en reparation kræver. Derfor får du også hurtigere din tablet tilbage igen.