⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

iPad Mini 2019 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

iPad Mini 2019 Reparation
iPad Mini 2019 er let, handy og lille. Men den er også utrolig stærk. Med dens A12 Bionic chip med Neural Engine, kan den let hamle op med andre iPads og tablets på markedet. Dens størrelse betyder desværre også, at man let kan tabe den. Hvis den har fået en revnet skærm, eller du oplever, at den ikke reagerer, som den bør, kan vi hjælpe. Hos Telerepair kan du få repareret din iPad Mini 2019 uden besvær, hurtigt og for en af markedets bedste priser. Vores teknikere er alle certificeret af Apple, og bruger kun originale reservedele. Det betyder, at når du får din iPad Air 2019 tilbage efter reparationen, vil den føles spritny.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 1.999,00 kr 1.249,00 kr

 • 1.199,00 kr 449,00 kr

 • 1.199,00 kr 449,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
iPad Mini 2019 er let, handy og lille. Men den er også utrolig stærk. Med dens A12 Bionic chip med Neural Engine, kan den let hamle op med andre iPads og tablets på markedet. Dens størrelse betyder desværre også, at man let kan tabe den. Hvis den har fået en revnet skærm, eller du oplever, at den ikke reagerer, som den bør, kan vi hjælpe. Hos Telerepair kan du få repareret din iPad Mini 2019 uden besvær, hurtigt og for en af markedets bedste priser. Vores teknikere er alle certificeret af...
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Apple lancerede iPad Mini 2019 i marts 2019. Som de tidligere Mini-modeller er den mindre og lettere at bruge med en hånd end andre iPads. Den har fået en ny A12 Bionic Chip med Neural Engine, hvilket betyder, at den nu er ligeså kraftfuld som selv en iPad Air 2019. Dens skærm er 25% lysere end en ældre iPad Mini, og den understøtter, som den første Mini-model, også Apple Pencil. Den har fået et nyt lamineret display, der mindsker afstanden mellem det yderste glas og selve touchskærmen. Det gør, at skærmen er meget lettere at læse end tidligere Mini-modeller. 

Selvom iPad Mini 2019 er bedre end sine forgængere, har indmaden ikke ændret sig meget. Vi har i Telerepair stor erfaring med at reparere iPad Mini – uanset om det er skærmen, højtaleren, batteriet eller bagcoveret. Hvis du er i tvivl om skadens omfang, kan vi også køre en mere omfattende diagnose for at finde fejlen.

Vi klarer de fleste reparationer inden for en time

Ventetid på reparation af en hyppigt brugt iPad kan føles lang. Men i Telerepair klarer vi de fleste reparationer, mens du venter. Hvis skaden er større end som så, vil vi informere dig om det i forvejen.

Vores reparation er af den højeste kvalitet. Vores teknikere er alle certificerede af Apple og bruger kun originale reservedele. Det betyder, at din iPad Mini 2019 bliver så god som ny og er stadig dækket af Apples egen garanti. Vi har også garanti på alle vores reparationer. Så hvis fejlen vender tilbage eller var værre end som så, kan du roligt indlevere den til os igen. Så udbedrer vi fejlen – uden omkostning for dig.

Besøg en af vores butikker og få personlig hjælp til din tablet

Her på siden kan du booke en tid i en af vores butikker. Det betyder også, at du hurtigt kan få din iPad Mini 2019 tilbage, fordi vi i forvejen ved, hvilken fejl, der skal løses. Hvis du er i tvivl om, hvad der er galt, kan vi også køre en diagnose. Din tablet er tryg i vores hænder, og vi ser frem til at give dig den tilbage i dine hænder – så god som ny.

Du kan også møde ind uden at have booket tid i forvejen. Vi har en god kundeservice, og står altid klar til at svare på dine spørgsmål. Vores butikker åbner kl. 10 og lukker mellem kl. 17.30 og 19.00 i hverdagen. Vi har også åbent kunderservice om lørdagen fra kl. 10-16.