⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

iPad Pro 12.9” (2020) Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

iPad Pro 12.9” (2020) Reparation

Skal du have en reparation af din iPad Pro 12.9” (2020)?

Så kan du bestille den her hos Telerepair.

Vores dygtige teknikere har stor erfaring med reparation af iPads og andre produkter fra Apple. Den ekspertise har gjort, at vi kender selv de nyeste modeller udefra og ind. Vi ved derfor ofte præcis, hvor problemet ligger – og hvordan det skal fikses.

Størstedelen af vores reparationer er klaret på under 30 min. Du har derfor ofte din iPad Pro tilbage – god som ny – inden dagen er overstået.

Bestiller du tid her på siden, kan vi forbedre reparationen, så du oplever et minimum af ventetid.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 4.199,00 kr 3.449,00 kr

 • 1.799,00 kr 1.049,00 kr

 • 349,00 kr Gratis

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Skal du have en reparation af din iPad Pro 12.9” (2020)?

Så kan du bestille den her hos Telerepair.

Vores dygtige teknikere har stor erfaring med reparation af iPads og andre produkter fra Apple. Den ekspertise har gjort, at vi kender selv de nyeste modeller udefra og ind. Vi ved derfor ofte præcis, hvor problemet ligger – og hvordan det skal fikses.

Størstedelen af vores reparationer er klaret på under 30 min. Du har derfor ofte din iPad Pro tilbage –...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

iPad Pro 12.9” fra 2020 er den fjerde generation af Apples iPad Pro’er.

En iPad Pro på 12.9” er ganske stor. Den er faktisk på størrelse med mange computere. Derfor lancerede Apple også denne model med kampagnen: “Din næste computer er ikke en computer.” Apple mener derfor, at den i vid udstrækning kan bruges som udskiftning til din gamle bærbare.

Ydeevnen og præstationen er også blevet forbedret markant siden den forrige model fra 2018.

Hvis du bruger din iPad Pro 12.9” som en arbejdscomputer, vil du også ofte bringe den med dig til og fra din arbejdsplads. Det skaber også en større risiko for, at den bliver udsat for små skrammer og uheld.

Hvilke skader kan vi reparere på din iPad Pro 12.9” fra 2020?

En iPad Pro 12.9” er også en kende mere uhandy, hvis du har valgt at bruge den som en almindelig tablet. Du kan nemt komme til at tabe den.

Men hvis det sker, kan vi godt hjælpe. Vi har udført flere hundrede udskiftninger af skærme, batterier og løse ladestik. Hvis du er meget nervøs for at beskadige din iPad, kan vi også montere et beskyttelsesglas, som holder din skærm ridse- og skrammefri.

Vi klarer alle reparationer lige i butikken – gerne så snart du har indleveret din enhed. Hvis du bestiller tid i forvejen, kan vi hurtigt komme i gang. Så skal du ikke vente en hel eller halv-hverdag før din iPad er klar igen.

Vi har butikker i hele København og store dele af Nordsjælland.