⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

iPhone 11 Pro Max Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

iPhone 11 Pro Max Reparation

Er din iPhone 11 Pro Max blevet beskadiget?

Så bestil en tid til reparation hos Telerepair.

Vi har over ti års erfaring med reparation af iPhones og andre smartphones. Vores teknikeres store ekspertviden har gjort, at de med vores specialdesignede udstyr hurtigt og nemt kan reparere din mobiltelefon. 

Vi kan typisk udføre en reparation på under en time. Det gælder blandt andet udskiftning af skærme, batterier og vandskadede komponenter.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 3.699,00 kr 2.949,00 kr

 • 1.999,00 kr 1.249,00 kr

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 1.899,00 kr 1.149,00 kr

 • 499,00 kr Gratis

 • 1.399,00 kr 649,00 kr

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 799,00 kr 49,00 kr

 • 899,00 kr 149,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Er din iPhone 11 Pro Max blevet beskadiget?

Så bestil en tid til reparation hos Telerepair.

Vi har over ti års erfaring med reparation af iPhones og andre smartphones. Vores teknikeres store ekspertviden har gjort, at de med vores specialdesignede udstyr hurtigt og nemt kan reparere din mobiltelefon. 

Vi kan typisk udføre en reparation på under en time. Det gælder blandt andet udskiftning af skærme, batterier og...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

iPhone 11 Pro Max er Apples største og hurtigste mobil til dato. Den blev lanceret i september 2019, sammen med 11’eren og 11 Pro.

I telefonen finder du den nyeste A13 Bionic chip. Den har desuden en ekstra co-processor, som hjælper til, når du bruger nogle af de mest krævende apps og programmer. På grund af det er ydeevnen fuldstændig uovertruffen.

Kameraet har også fået et stort løft. Det forreste kamera er på 12MP, men det har især været de bagerste kameraer, der gennemgået den største forvandling. De tre bagudvendte kameraer er henholdsvis: vidvinkel, ultravidvinkel og teleobjektiv. Det betyder, at du kan tage skønne billeder i al slags vejr, lys og på lang afstand.

Men det er svært at undgå uheld og helt almindeligt slid. Især når du har en mobil på hele 6,9”. Er din iPhone gået i stykker? Så kan vi hjælpe.

Reparation af iPhone 11 Pro Max skærm

Har du tabt din iPhone 11 Pro Max? Så kan Telerepair hurtigt og effektivt udskifte og reparere din mobil. Vi kan udskifte din skærm på under en time.

iPhone 11 Pro Max har fået et helt nyt OLED-display. Apple kalder det for en “Super Retina XDR-skærm.” Den er på hele 6,9” og dækker hele forsiden af din mobil. Derudover har den fået to nye lysstyrker, som gør, at du kan se skærmen i selv kraftig sol. 

Apple har virkelig fokuseret på at gøre iPhone 11 Pro Max til et exceptionelt godt kamera. Du kan nu redigere videoer og billeder i Real Time, og tage billeder, samtidig med at du filmer.

Den øgede kompleksitet gør også, at du ikke rigtig kan reparere den selv. Der kan vi heldigvis hjælpe. Vi tilbyder dig den bedste pris på alle slags reparationer og kan ofte være færdige på under en time.

Reparation af iPhone 11 Pro Max batteri

iPhone 11 Pro Max har det hidtil største batteri, du kan finde i Apples smartphones. Den er på hele 3100 mAh og holder på strøm selv efter 17-18 timers intens brug. Du kan også oplade dem fra 0% til 50% på under 30 minutter takket være Fast Charging. Hvis din vens mobil løber tør for strøm, kan du også give dem en hånd via QI trådløs opladning.

Er dit batteri dødt? Så kan du få en dybdegående og kompetent diagnose eller reparation hos Telerepair.

Få en reparation på under en time

Det er næsten umuligt at undvære sin mobil i mere en dag eller to. Derfor gør Telerepair hvad, vi kan for, at du skal vente så kort tid som mulig på alle vores reparationer. Vi kan udskifte skærme, batterier og komponenter på under en time.

Vi har flere års erfaring med Apples mobiler, og kan derfor nemt og hurtigt udskifte reservedele i din iPhone uden længere ventetid.

OEM eller originale reservedele når vi reparerer din telefon

Du kan vælge enten OEM eller originale reservedele, når du bestiller din reparation. Det er, fordi vi gerne vil give vores kunder en mere prisvenlige løsning, hvis det er sent på måneden eller økonomien ikke kan strækkes så langt.

OEM betyder “Original Equipment Manufacturer”, og er en producent, der er blevet godkendt af Apple til at lave reservedele til deres smartphones. Din garanti er derfor beskyttet og delene lever op til Apples høje standarder.

Besøg en af vores mange butikker og få personlig hjælp til din iPhone

Bestil tid her og få en reparation med lille til ingen ventetid. Bor du langt fra en af vores værksteder, kan du også få en reparation med posten.

Det kan være en god idé at bestille en reparationstid i forvejen. Så skal du bare komme forbi en af vores mange fysiske butikker. Du finder os over hele København og store dele af Nordsjælland. Du kan nemt tage offentlig transport eller finde en parkeringsplads i nærheden.

Vi gør en dyd i at være imødekommende, professionelle og hjælpsomme. Derfor skal du endelige spørge ind til reparationen eller kontakte os, hvis du har et spørgsmål. Vi har åbent mandag til lørdag. Du finder hver butiks specifikke åbningstider her.