⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

iPhone 11 Pro Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

iPhone 11 Pro Reparation

Har din iPhone 11 Pro lidet en skade eller kommet ud for et uheld? Så bestil en tid til reparation hos Telerepair. 

Vi er professionelle, dygtige og hurtige. Vores erfarne teknikere har repareret iPhones og andre smartphones i over ti år. Derfor kan vi også udføre de fleste reparationer på under 60 minutter. Det omfatter blandt andet ødelagte skærme, døde batterier og vandskadede mobiler.

Derudover tilbyder vi en 100% prisgaranti på alle vores reparationer. Hvis skaden vender tilbage, fikser vi den altså igen – helt gratis.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 3.399,00 kr 2.649,00 kr

 • 1.999,00 kr 1.249,00 kr

 • 899,00 kr 149,00 kr

 • 1.799,00 kr 1.049,00 kr

 • 499,00 kr Gratis

 • 1.299,00 kr 549,00 kr

 • 799,00 kr 49,00 kr

 • 899,00 kr 149,00 kr

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Har din iPhone 11 Pro lidet en skade eller kommet ud for et uheld? Så bestil en tid til reparation hos Telerepair. 

Vi er professionelle, dygtige og hurtige. Vores erfarne teknikere har repareret iPhones og andre smartphones i over ti år. Derfor kan vi også udføre de fleste reparationer på under 60 minutter. Det omfatter blandt andet ødelagte skærme, døde batterier og vandskadede mobiler.

Derudover tilbyder vi en 100% prisgaranti på...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

iPhone 11 Pro er Apples nye bud på en eksklusiv high-end smartphone. Den blev lanceret i september 2019.

Den bruger en ny A13 Bionic chip, der er blevet optimeret for at give dig den bedst mulige ydeevne. Det betyder, at den er hurtig og kan trække selv de tungeste apps, såsom spil, AR og VR-programmer, uden besvær.

Derudover har kameraerne i mobilen fået et gevaldigt løft. Frontkameraet er nu i ligeså høj opløsning som de tre bagudvendte kameraer. Det betyder, at du ikke længere er nødt til at vende telefonen for at få en skarp selfie. De tre bagudvendte kameraer er designet, så de kan tage smukke billeder i alle slags lys, vejr og på lang afstand.

Det er umuligt at undgå uheld. Selv hvis du er meget påpasselig. Det betyder, at du stadig kan få brug for en reparation, selvom du pakker din iPhone 11 Pro ind i et cover.

Reparation af iPhone 11 Pro skærm

Er din iPhone 11 Pro skærm revnet? Så kan Telerepair hjælpe. Vi kan tilbyde en professionel reparation – ofte på under en time.

iPhone 11 Pro har fået et helt nyt display, som Apple kalder “Super Retina XDR-skærm”. Det er en specialfremstillet OLED-skærm på 5,8”, der er synlig fra flere vinkler og i mange forskellige omstændigheder. Det betyder, at du kan se skærmen lige så tydeligt, uanset om du sidder i skyggen eller står i direkte solskin.

Apple har desuden designet til at kunne redigere billeder og videoer, mens de bliver optaget. Så hvis du leder efter en telefon til billeder og videoredigering er iPhone 11 Pro et oplagt valg.

Desværre er deres smartphones også efterhånden så specialiseret, at du ikke nemt kan udskifte din egen skærm. Telerepair er et værksted, der bruger de nyeste professionelle redskaber til at reparere din iPhone. Ofte på under 60 minutter.

Reparation af iPhone 11 Pro batteri

Batteriet i din iPhone 11 Pro er fantastisk. Takket være det nye batteri, og en bedre processor og display, kan den holde strøm i op til 17-18 timer, selv ved heftig brug. Den har en kapacitet på 3110 mAh.

Du kan derudover oplade din smartphone hurtigt med Fast Charging eller trådløst med QI opladning.

Løber dit batteri hurtig tørt? Eller vil din smartphone bare ikke starte? Så kan du få en grundig diagnose og reparation hos Telerepair.

Få en reparation på under en time

Hos Telerepair ved vi, hvor svært det er at undvære sin mobil. Derfor gør vi en indsats for, at vi kan reparere din mobil på under en time. Det er lykkedes på alle de mest almindelige reparationer, såsom udskiftning af skærm, batteri og vandskadede indhold.

Vores dygtige teknikere har flere års erfaring med Apple, og kan derfor hurtigt og nemt udskifte reservedele uden besvær.

OEM eller originale reservedele når vi reparerer din telefon

Du har et valg mellem OEM og originale reservedele, når du får en reparation fra Telerepair. OEM står for “Original Equipment Manufacturer”, og er reservedele, der er gennemtestet og godkendte af Apple. Det betyder, at din garanti er beskyttet og lever op til Apples høje krav.

Besøg en af vores mange butikker og få personlig hjælp til din iPhone

Her på siden kan du bestille en tid med det samme. Du kan også få en reparation med posten. 

Hvis du gerne vil spare tid, så er det en god idé at bestille en fast tid og droppe forbi en af vores mange fysiske butikker. Vi dækker hele hovedstadsområdet og store dele af Nordsjælland. De er alle i nærheden af offentlig transport og gode parkeringsmuligheder.

Vores medarbejdere er imødekommende, professionelle og altid friske på at give dig en hånd. Så hvis du har et spørgsmål eller har brug for en reparation, skal du endelig komme forbi. Vi har åbent mandag til lørdag. Du kan finde de præcise åbningstider her.