⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

iPhone 11 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

iPhone 11 Reparation

Er din iPhone 11 kommet til skade? Så kan du få en professionel og hurtig reparation hos Telerepair.

Vi har din ryg, uanset om din telefon er blevet beskadiget eller er defekt. Vores dygtige teknikere har i over ti år repareret alle slags skader på mobiltelefoner. Deres store ekspertise gør, at de fleste reparationer tager under en time. Det gælder blandt andet smadrede skærme, udbrændte batterier og vandskadede mobiltelefoner.

Jo hurtigere du bestiller en tid, jo hurtigere kan vi fikse din iPhone 11. Klik på din reparationstype og book en aftale i en af vores mange butikker.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 2.399,00 kr 1.649,00 kr

 • 1.749,00 kr 999,00 kr

 • 899,00 kr 149,00 kr

 • 1.599,00 kr 849,00 kr

 • 499,00 kr Gratis

 • 1.299,00 kr 549,00 kr

 • 899,00 kr 149,00 kr

 • 799,00 kr 49,00 kr

 • 899,00 kr 149,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Er din iPhone 11 kommet til skade? Så kan du få en professionel og hurtig reparation hos Telerepair.

Vi har din ryg, uanset om din telefon er blevet beskadiget eller er defekt. Vores dygtige teknikere har i over ti år repareret alle slags skader på mobiltelefoner. Deres store ekspertise gør, at de fleste reparationer tager under en time. Det gælder blandt andet smadrede skærme, udbrændte batterier og vandskadede mobiltelefoner.

Jo hurtigere...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

iPhone 11 blev lanceret i september 2019. Den er Apples nye grundsten i deres linje af mobiler.

iPhone har fået en ny A13 Bionic chip og fået en række forbedringer, der blandt andet har været med til at give den en hidtil usammenlignelig batterilevetid sammenlignet med andre Apple-mobiler. De nye feature har primært haft fokus på ydeevnen, batteriet og en forbedret brugeroplevelse. Skærmen er for eksempel blevet specialfremstillet til at give dig et skarpere og mere tydeligt billede end før. Den har nu også to nye lysstyrker, der skal gøre det nemmere at læse på den – selv i sollys.

Men selv hvis du passer meget godt på din iPhone 11, kan du ikke undgå uheld. De nye smartphones er blevet meget støv og vandafvisende, men slag, slid og væske kan stadig beskadige mobilen.

Reparation af iPhone 11 skærm

Skal du have udskiftet din iPhone 11 skærm? Så tilbyder vi en professionel reparation på under en time.

Displayet i en iPhone 11 er et Liquid Retina HD display på 6,1”. Skærmen strækker sig over næsten hele forsiden og har både True Tone og Wide color display (P3), hvilket giver dig en fantastisk farvegengivelse og skarphed.

Udskiftning af skærme i Apples mobiltelefoner er stort set umuligt som privatperson, men med det rette værktøj og reservedele kan det gøres på under 60 minutter.

Reparation af iPhone 11 batteri

Med iPhone 11 har Apple skabt en telefon med et fortræffeligt batteri. Den har en kapacitet på 3110 mAh. Derudover er mobilen blevet designet med flere strømsparende tiltag, der gør, at den kan holde strøm igennem en hel dag uden opladning. Den giver dig desuden mulighed for Fast Charging og QI trådløs opladning. 

Oplever du, at dit batteri alligevel løber tør hurtigt? Så kan du få det undersøgt og udskiftet hos Telerepair.

Få en reparation på under en time

Det kan være svært at undvære sin mobil i mere end en dag. Hos Telerepair forstår vi kun for godt, hvor vigtig en mobiltelefon er for vores kunders hverdag. Derfor har vi gjort en stor indsats for at sikre, at alle de mest almindelige reparationer tager under en time. Vi kan endda ofte være færdig langt hurtigere.

Det kan vi, fordi vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med Apples mobiler og derfor kender dem indefra og ud. Både de gamle og de allernyeste modeller.

OEM eller originale reservedele når vi reparerer din telefon

Når vi reparer din smartphone har du et valg mellem OEM og originale reservedele. Uanset hvilken du vælger, er din garanti beskyttet. Det er, fordi OEM (eller Original Equipment Manufacturer) er reservedele, der er blevet godkendt af Apple til reparation af deres iPhones. Det er med til at beskytte din telefon og sikre, at den lever op til Apples høje standarder.

Besøg en af vores mange butikker og få personlig hjælp til din iPhone

Hvis du ikke har lyst til at bestille en fast tid, er du også altid velkommen i en af vores fysiske butikker. Vi dækker hele København og store dele af Nordsjælland. De ligger alle centralt og i nærheden af gode parkeringsmuligheder og offentlig transport.

Vores medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Så hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en hurtig reparation, skal du bare droppe forbi. Vi har åbent mandag til lørdag. Du kan læse mere under butikker.