⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

LG Reparation

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

LG er ligesom Samsung en sydkoreansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere alle former for elektronik fra fjernsyn til smartphones. De er stadig en relativ lille spiller på det globale marked for smartphones, men ikke desto mindre er de kendetegnet via deres høje kvalitet, store brugervenlighed og smarte designs.

Hos Telerepair har vi mange års erfaring med at reparere alle former for LG-telefoner, så hvis du står med en skadet telefon, kan vi hurtigt sørge for at den bliver så god som ny.

Hurtig LG reparation – Få din telefon igen inden for 1 time

Det er aldrig sjovt, hvis ens telefon går i stykker. Uanset om der er tale om en flækket skærm, et defekt kamera eller en softwarefejl, så er vi i dag så afhængige af vores smartphones, at det kan være svært at leve uden dem. Derfor har vi hos Telerepair altid fokus på at vejlede vores kunder på den bedste måde og foretage alle reparationer så hurtigt som muligt. Heldigvis er langt de fleste skader som vi ser på LG telefoner hardware relateret.

Det vil sige at siderne er nogle som påvirke det ydre af telefonen såsom skærmen eller kameraet. Alle disse typer af skader kan oftest repareres inden for 1 time. Du kan derfor få din telefon med dig hjem samme dag som du indleverer den hos os.

Hvis du omvendt ikke ved, hvad der er galt med din telefon, så kan også være helt rolig.

Vores reparatører har mere end 10 års erfaring med at reparere alle former for smartphones, herunder særligt LG-telefoner, hvilket betyder, at der ikke findes en skade eller en defekt, som vi ikke har set før. Vi kan i løbet af få minutter stille en konkret diagnose på din telefon og komme med et tilbud på en eventuel reparation.

Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de mest populære smartphones fra LG herunder:

Men udover at få sørger for at reparere din LG-telefon så hurtigt som muligt, så får du også en lang række fordele, hvis du vælger at bruge os som din smartphone reparatør. Vi bruger blandt andet kun originale reservedele ved alle vores smartphone reparationer.

At vi bruger originale reservedele, er i sidste ende din sikkerhed for at du ikke får flere problemer med din LG-telefon som følge af vores reparation. Der er langt fra alle reparatører der anvender originale reservedele når de reparerer en smartphone – og det kan have store konsekvenser. I værste fald kan ikke-originale reservedele ligefrem ødelægge din telefon helt. Derfor er det ikke pengene værd at gå efter den billigste reparation, hvis det betyder, at du får flere problemer på den lange bane.

Men selvom vi bruger originale reservedele, så er vores priser stadig blandt de allerbedste herhjemme. Du kan derfor altid være helt sikker på både at få den bedste service og nogle af de allerbedste priser, når du får os til at reparere din smartphone.

Besøg en af vores fysiske butikker i dag eller send os din telefon

Hos Telerepair har du både mulighed for at booke en reparation direkte via vores hjemmeside. Det kræver kun få klik og tager kun få minutter. Ved online bestillinger vil du få tilsendt en fragtkuvert, som du kan sende til os. Men du er også meget velkommen til at komme forbi en af vores fysiske butikker.

Vi har i dag flere butikker fordelt over hele København, samt butikker i Hørsholm og Kgs. Lyngby. I København finder du os både i Indre by, på Frederiksberg, på Østerbro, på Vesterbro, på Amager og i Taastrup. Alle vores butikker ligger så centralt at de er nemme at komme til både på cykel og med offentlig transport.