MacBook & iMac Reparation

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Reparation af MacBook hos Telerepair.dk

Skulle uheldet være ude, og du får din MacBook eller iMac ødelagt, så står vi hos Telerepair altid klar til at hjælpe dig. Vores yderst kompetente og certificerede teknikere står altid klar med råd samt vejledning, og kan på kort tid diagnosticere eventuelle problemer. Herefter vil du modtage et opkald af vores kundemindede servicepersonale, som vil gennemgå den formodede diagnose af problemet. Herefter vil vi i samarbejde med dig finde den optimale løsning, som opfylder dine behov.

Fordele ved Telerepair samt vores erfaring

Telerepair har 10 års erfaring indenfor reparation, og grunden til denne succes skyldes især den tilfredshed, som vores kunder ytrer til os på diverse platforme. Vores mål er at tilfredsstille alle kunders behov ved hjælp af den bedste service - blandet med de bedste reservedele. 

MacBook og iMac har det tilfælles, at de er nogle forholdsvis dyre computere, og vi ved hvor stor betydning, de har for dig som forbruger. Hos Telerepair forstår vi vigtigheden af dette, og vi lægger stort fokus på at konstruere den bedste aftale, så du altid vil være 100% tilfreds.

Telerepair har altid 24 måneders reklamation på samtlige af vores reparationer - også inkluderet MacBook og iMac. Dette er din sikring for, at du kan være helt tryg ved en MacBook eller iMac reparation hos Telerepair.

Typer af reparationer for MacBook og iMac

Vi tilbyder en række reparationer af MacBooks. Nedenfor er en liste, hvor du kan se alle de reparationer vi tilbyder:

Sådan fungerer bestilling af reparation hos Telerepair

Hos Telerepair er vi helt fremme på moden, når det kommer til MacBook reparationer.

Vi går meget ind for den nemme og enkle proces, hvorfor vi har valgt at gøre det muligt for dig at bestille din MacBook reparation på nettet. 

Det eneste du skal gøre for at bestille en reparation hos os er følgende:

 • Find din enhed
 • Vælg den pågældende skade (ødelagt skærm, defekt keyboard, ødelagte højttalere e.l.)
 • Gå til kassen
 • Indtast dine personoplysninger
 • Betal for reparationen

Nu behøver du ikke skænke din MacBook en tanke, for vi sørger for reparationen.

Besøg en af vores mange butikker, som du til enhver tid er velkommen til at besøge. Butikkerne ligger alle centralt placeret i hver sin bydel, hvor vi har butikker henholdsvis på Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro og i Indre by - samt i Taastrup og Hørsholm. Alle butikkerne har nemme transportmuligheder, og det er uanset om man er med offentligt eller på cykel.