Vi har åbent og vi følger naturligvis regeringens anvisninger – vi kan også afhente din enhed og reparere den - bestil afhentning her

MacBook Air skærmskift

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

MacBook Air skærmskift
Da skærmen er så tynd på en MacBook Air ses det ofte, at skærmen samt LCD’en bliver bukket eller går helt i stykker. Telerepair kan altid hjælpe med udskiftningen af en MacBook Air skærm. Vi har Danmarks bedste priser, foretager reparationen hurtigt og sikkert og yder 24 måneders reklamationsret. Book en tid direkte via vores hjemmeside eller kom forbi en af vores forretninger for at få foretaget reparationen med det samme.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 3.499,00 kr 2.749,00 kr

 • 2.599,00 kr 1.849,00 kr

 • 2.299,00 kr 1.549,00 kr

 • 2.199,00 kr 1.449,00 kr

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Gratis afhentning og levering af din enhed!

Hos Telerepair tager vi den nuværende situation meget alvorligt og følger alle regeringens retningslinjer.

Derfor vil vi gerne gøre vores del og yde en ekstraordinær service.

Vi tilbyder derfor at afhente din ødelagte enhed, reparere den samt aflevere den igen hos dig, samme dag!

Vi ved hvor vigtig din enhed er for dig - især i denne krisetid!

Bestil afhentning og levering af din enhed her

Ellers kan du også bestille tid til reparation i en af vores butikker, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
Da skærmen er så tynd på en MacBook Air ses det ofte, at skærmen samt LCD’en bliver bukket eller går helt i stykker. Telerepair kan altid hjælpe med udskiftningen af en MacBook Air skærm. Vi har Danmarks bedste priser, foretager reparationen hurtigt og sikkert og yder 24 måneders reklamationsret. Book en tid direkte via vores hjemmeside eller kom forbi en af vores forretninger for at få foretaget reparationen med det samme.
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Har du været uheldig og din MacBook Air skærm har taget skade? Lad os hjælpe dig med et skærmskift, inden skærmbruddet forårsager større skade! Vi har nogle af Danmarks gladeste og mest tilfredse kunder & det er vi beæret og stolte af. Mange år har vi brugt tid på at oparbejde og finde et team af Danmarks dygtigste teknikere, markedets bedste reservedele til en fordelagtig pris samt at kunne tilbyde den ubetinget bedste service. Ved indlevering af din ødelagte MacBook Air gennemgår en tekniker altid hele enheden for at kunne afgive en korrekt og komplet diagnose. Herefter overtager vores servicepersonale dialogen med dig og råder samt vejleder dig til, hvad der bør gøres med din ødelagte MacBook Air. Vi gør kun brug af markedets bedste reservedele hvilket også er din forsikring for, at reparationen foretages ordenligt – dog er Telerepair’s priser stadigvæk konkurrencedygtige og vi er typisk de billigste i Danmark på et skærmskift samt andre reparationer til MacBook Air. Ved enhver reparation, undtagen ved væske- eller bundkortsskader, yder vi 24 måneders reklamationsret på det reparerede. Ved spørgsmål eller yderligere assistance er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller direkte komme forbi en af vores fysiske forretninger. Du kan med fordel ligeledes booke en tid online.