Vi har åbent og vi følger naturligvis regeringens anvisninger – vi kan også afhente din enhed og reparere den - bestil afhentning her

MacBook Pro skærmskift

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

MacBook Pro skærmskift
Er skærmen på din MacBook Pro gået i stykker eller er dens LCD ødelagt? Hos Telerepair kan vi reparere den på stedet. Vi har fysiske butikker med egne værksteder. Vores certificerede teknikere har mange års erfaring og vi gør kun brug af markedets bedste reservedele. Vi tilbyder prisgaranti, Danmarks bedste priser samt hurtig og sikker skærmskift reparation af din MacBook Pro. Book din tid direkte på vores hjemmeside eller kom forbi en af vores butikker.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 3.129,00 kr 2.379,00 kr

 • 2.759,00 kr 2.009,00 kr

 • 4.199,00 kr 3.449,00 kr

 • 4.599,00 kr 3.849,00 kr

 • 4.599,00 kr 3.849,00 kr

 • 2.899,00 kr 2.149,00 kr

 • 4.899,00 kr 4.149,00 kr

 • 6.799,00 kr 6.049,00 kr

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Gratis afhentning og levering af din enhed!

Hos Telerepair tager vi den nuværende situation meget alvorligt og følger alle regeringens retningslinjer.

Derfor vil vi gerne gøre vores del og yde en ekstraordinær service.

Vi tilbyder derfor at afhente din ødelagte enhed, reparere den samt aflevere den igen hos dig, samme dag!

Vi ved hvor vigtig din enhed er for dig - især i denne krisetid!

Bestil afhentning og levering af din enhed her

Ellers kan du også bestille tid til reparation i en af vores butikker, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
Er skærmen på din MacBook Pro gået i stykker eller er dens LCD ødelagt? Hos Telerepair kan vi reparere den på stedet. Vi har fysiske butikker med egne værksteder. Vores certificerede teknikere har mange års erfaring og vi gør kun brug af markedets bedste reservedele. Vi tilbyder prisgaranti, Danmarks bedste priser samt hurtig og sikker skærmskift reparation af din MacBook Pro. Book din tid direkte på vores hjemmeside eller kom forbi en af vores butikker.
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Har du ødelagt din MacBook Pro skærm? Hos Telerepair kan vi hjælpe dig uanset skadesomfanget på din computer. Hvis du har været uheldig og din MacBook Pro skærm er gået i stykker, kan vi til en start hjælpe dig med at stille en diagnose og afgive et tilbud på en skærmreparation. Ofte bliver vi spurgt om en reparation overhovedet kan svare sig, og derfor er vores kompetente og dygtige teknikere er altid klar til at hjælpe dig med råd samt vejledning og kan på kort tid diagnosticere eventuelle problemer. Herefter vil vores kundemindede servicepersonale kontakte dig med en gennemgang af diagnosen og fejlbeskrivelsen, hvorefter vi sammen med dig finder den mest passende løsning tilpasset til netop dine behov. Kvalitet er altafgørende for os, både i vores arbejde, den service vi yder samt de reservedele vi bruger. Vi har med vores mange års erfaring i branchen kun erhvervet os glade og tilfredse kunder, hvis enige positive mening er tydeligt igennem anmeldelserne på de forskellige platforme. Almindeligvis kan vi, såfremt vi har reservedelene på lager, foretage selve reparationen på omkring 60 minutter – alternativt kan vi typisk bestille varer hjem dag til dag. Vi har i en lang årrække brugt meget energi og tid på, at finde markedets absolut bedste reservedele således reklamationsraten er minimal. Den gode kvalitet på de MacBook Pro skærme vi bruger ved en skærmreparation, afspejler sig typisk også i prisen for reparationen men samtidig er vi prismæssigt konkurrencedygtige i branchen for MacBook Pro skærmreparation. Vi medgiver altid, undtagen ved væske- eller bundkortsskader, 24 måneders reklamationsret på alle reparationer, hvilket er din sikring for, at du kan være helt tryg ved en MacBook Pro skærmskift reparation hos Telerepair! Ved yderligere spørgsmål eller for diagnose-gennemgang af din MacBook Pro er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger som har åben 6 dage om ugen.