Vi har åbent og vi følger naturligvis regeringens anvisninger – vi kan også afhente din enhed og reparere den - bestil afhentning her

MacBook tastatur skift

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

MacBook tastatur skift
Hos Telerepair er det muligt, at reparere dit tastatur på din MacBook. Ofte går det i stykker når folk hælder væske i det, eller der opstår en løs forbindelse – uanset årsag står vi altid klar til at hjælpe dig med udskiftning af dit MacBook tastatur. Vi gør brug af markedets bedste reservedele og reparationen finder sted på vores ESD sikrede værksteder hvor vores kyndige reparatører foretager hele MacBook tastaturudskiftningen. Book en tid eller kom forbi en af vores butikker for at høre nærmere.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 1.499,00 kr 749,00 kr

 • 1.699,00 kr 949,00 kr

 • 1.699,00 kr 949,00 kr

 • 1.199,00 kr 449,00 kr

 • 1.199,00 kr 449,00 kr

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Gratis afhentning og levering af din enhed!

Hos Telerepair tager vi den nuværende situation meget alvorligt og følger alle regeringens retningslinjer.

Derfor vil vi gerne gøre vores del og yde en ekstraordinær service.

Vi tilbyder derfor at afhente din ødelagte enhed, reparere den samt aflevere den igen hos dig, samme dag!

Vi ved hvor vigtig din enhed er for dig - især i denne krisetid!

Bestil afhentning og levering af din enhed her

Ellers kan du også bestille tid til reparation i en af vores butikker, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
Hos Telerepair er det muligt, at reparere dit tastatur på din MacBook. Ofte går det i stykker når folk hælder væske i det, eller der opstår en løs forbindelse – uanset årsag står vi altid klar til at hjælpe dig med udskiftning af dit MacBook tastatur. Vi gør brug af markedets bedste reservedele og reparationen finder sted på vores ESD sikrede værksteder hvor vores kyndige reparatører foretager hele MacBook tastaturudskiftningen. Book en tid eller kom forbi en af vores butikker for at høre...
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Uanset årsagen til, at dit MacBook tastatur er gået i stykker kan vi afhjælpe med at diagnosticere fejlen og finde en løsning. Ved de fleste tilfælde skyldes uheldet væske af en art eller en løs kabelforbindelse – her kan vi typisk udskifte tastaturet på omkring 60 minutter. Vi har almindeligvis altid reservedelene på lager og kan alternativt bestille det hjem dag til dag. Vi har brugt en årrække på at finde de bedste producenter og leverandører, så vi altid kan tilbyde den bedste kvalitet på reservedele til dit MacBook tastatur skift og samtidig være de billigste i Danmark. Vi yder altid 24 måneders reparationsgaranti, undtagen ved bundkorts- eller væskeskader, som netop er for din tryghed og sikring for, at vores arbejde består af kvalitetsreparationer. Vores tekniker er højtuddannede, certificerede og har over 10 års erfaring i reparationsbranchen hvilket altid sikrer dig det bedste reparationsresultat – det efterlader dig glad og tilfreds hvilket også er alle vores kunders mening igennem tiderne, noget som afspejles i de mange positive anmeldelser vi har. Vi har flere fysiske forretninger rundt om i landet hvor du altid kan komme forbi for hjælp og assistance eller for at indlevere din MacBook til tastatur reparation – ved spørgsmål eller anden behov for hjælp til tastatur skift på din MacBook kan du altid kontakte vores kompetente kundeservice eller med fordel booke en tid direkte på vores hjemmeside.