Vi har åbent og vi følger naturligvis regeringens anvisninger – vi kan også afhente din enhed og reparere den - bestil afhentning her

MacBook Reparation

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Reparation af MacBook hos Telerepair

Hvis din MacBook er begyndt at skrante, kan det være tid til en reparation. Hos Telerepair kan du hurtigt og nemt bestille en professionel MacBook reparation på under fem minutter. Du skal bare klikke på din model og vælge den reparation, din bærbare har brug for.

MacBooks er en uundværlig del af vores hverdag. Hvis du er studerende eller elev, bruger du den til at udarbejde opgaver og planlægge med dine studiekammerater. Arbejder du på et kontor eller er du selvstændig, er en velfungerende computer nødvendig. Derfor har vi hos Telerepair specialiseret i at lave grundige og hurtige reparationer, så du ikke bliver forsinket længe, når din computer går i stykker.

Vores certificerede teknikere har oparbejdet en stor ekspertise med reparation af MacBook og alting Apple. De kan derfor udføre de fleste reparationer på kort tid. Derudover giver vi dig også en 100% prisgaranti på vores reparationer.

Fordele ved en MacBook reparation hos Telerepair

 •             Hurtig reparation med lille ventetid
 •             Mere end 10 års erfaring med MacBooks og andre Apple-produkter
 •             Alle teknikere er certificeret og bruger kun de bedste reservedele
 •             Prisgaranti på alle reparationer
 •             Anti-statisk ESD-udstyr, der beskytter din computer, når den er på værkstedet
 •             Alle nødvendige komponenter på lager

Vi er meget opsatte på at give vores kunder en god oplevelse, når de får deres computer, tablet eller smartphone repareret hos os. Det kan også ses i vores TrustPilot-anmeldelser. Vores medarbejdere er altid klar til at assistere dig med dine computer-relaterede problemer. Vi bruger kun de bedste reservedele, der er godkendt af Apple.

Vi står for alt, når du har indleveret din defekte enhed. Du skal bare bestille den korrekte reparation og aflevere din MacBook på det aftalte tidspunkt.

Sådan foregår reparationer hos Telerepair

Vi har gjort alt for at gøre processen for vores kunder simpel og brugervenlig. Derfor har vi også strømlinet siden, så du kun skal afgive de mest nødvendige informationer om din reparation. Det kan gøres på under fem minutter.

Du skal:

 •             Klikke enten på din enhed eller ‘Bestil tid’ i toppen af siden
 •             Vælg din enhed
 •             Vælg den nødvendige reparation
 •             Vælg dato og butikken, der skal håndtere reparationen
 •             Indtast dine kontaktoplysninger
 •             Aflever din MacBook i den valgte butik

Herefter skal du bare vente. Når reparationen er overstået, får du besked direkte fra butikken om, at din computer er klar til afhentning. Så har du igen en velfungerende computer.