⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Motorola Reparation

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Motorola var en af de helt store giganter blandt de tidlige tele- og mobilselskaber. De blev grundlagt i 1928 som radioproducent til biler. Navnet “Motorola” stammer fra den tid og er et portmanteau af “Motor” og “Victrola”, en gammeldags radio.

I 1983 producerede Motorola den allerførste kommercielle mobiltelefon, DynaTAC 8000X. Femten år efter stod mobiler for over ⅔-dele af Motorolas indkomst. I 2011 blev firmaet delt i to, og mobilvirksomheden blev hurtigt opkøbt af Google, og efterfølgende solgt til Lenovo.

I dag bliver alle Motorola-mobiler produceret af den kinesiske virksomhed. Deres mobiler har ry for at være af ret høj kvalitet for en noget lavere pris end mange af deres konkurrenter. Hos Telerepair har vi i over ti år repareret smartphones fra Motorola. Vi kan hurtigt få din Motorola-mobil op og køre igen.

Motorola reparation på under en time

At være foruden sin mobil i længere tid er en kæmpe hæmsko for de fleste. Vi bruger vores mobil til alt fra at tjekke vejrudsigten, sende arbejdsmails og at lytte til musik, mens vi pendler. Den gennemsnitlige person tjekker sin mobiltelefon godt og vel 80 gange om dagen. Det betyder også, at en defekt eller beskadiget mobil kan få hele ens hverdag til at vælte. 

Hos Telerepair reparerer vi din Motorola hurtigt og professionelt. Vi har alle de nødvendige reservedele på lager og flere års ekspertise med reparation af smartphones. Så snart din mobil lander på vores bord, begynder reparationen. Vi er som regel færdige på under en time.

Vores mange års ekspertviden og dygtige teknikere har gjort, at vi kan holde kvaliteten oppe og priserne nede. Det behøver nemlig ikke koste en formue at få en velfungerende mobil. 

Det er vigtigt, at din mobil fungerer præcis, som den skal. Det er vores ypperste mål her hos Telerepair. Derfor bruger vi kun godkendte reservedele og giver en 100% prisgaranti på alle vores reparationer. Har skaden siddet dybt eller vender fejlen tilbage, så fikser vi din mobil igen – uden det koster dig én krone.

De skader, vi typisk ser ved mobiler fra Motorola, er udbrændte batterier og flækkede skærme. Vi har begge komponenter liggende i butikken, så du ikke skal vente på, at vi først bestiller dem hjem.

Besøg en af vores mange butikker og få din Motorola repareret i dag

Du kan altid booke en reparation direkte her på vores hjemmeside. Men du er også altid velkommen i en af vores mange butikker. Bestiller du en tid her på siden, skal du blot vælge din reparation og om, hvorvidt du vil sende din mobil ind med en gratis fragtkuvert eller møde op i butikken. 

Uanset om du vælger at klikke ind og bestille tid i forvejen eller trille forbi vores værksteder, så garanterer vi dig en imødekommende og nem proces. Laver du en online bestilling vil du tilmed kunne undgå den værste kø. 

Vi har butikker fordelt over hele København og dele af Nordsjælland. De ligger alle centralt i forhold til både parkering og offentlig transport. Besøg os i dag og få en grundig og professionel reparation med maks. én times ventetid.