⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Nokia Reparation

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Nokia var i starten af det nye årtusinde verdens klart største mobiltelefonproducent og havde grundlæggende den rolle som Apple har i dag. Siden da har virksomheden været igennem mangt og meget og blevet opkøbt af Microsoft, hvilket har gjort at de i de seneste år er de vendt tilbage med deres Nokia Lumia telefon, som er blevet kendt for deres høje kvalitet. Hos Telerepair har vi mange års erfaring med at reparere alle former for Nokia-telefoner og derfor kan vi hurtigt sørge for at din telefon bliver så god som ny.

Vi reparerer de fleste skader inden for 1 time

Det kan være utroligt svært at undvære sin smartphone i selv en kort periode. For langt de fleste danskere, er vores telefon vores primære måde at kommunikere med andre samt en måde at bevare overblikket i en ellers travl hverdag. Derfor er det ikke så underligt, at man bliver bekymret, hvis man skulle være så uheldig at stå med en telefon, der ikke længere virker, som den skal.

Derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at reparere alle skader så hurtigt som overhovedet muligt. Heldigvis kan vi, på grund af vores mange års erfaring med mobil og tablet reparationer, reparere langt de fleste skader på Nokia telefoner på under 60 minutter. De mest almindelige skader som vi oplever på Nokia Lumia telefoner er overfladiske skader og defekter.

Her er det typisk flækkede skærme og defekte kameraer eller lignende, som folk kommer ind med. Det positive ved disse skader, er at de er hurtige at reparere. Her kan man hurtigt udskifte de enkelte dele, så du kan få din telefon tilbage samme dag. Hvis din telefon på den anden side oplever software-relaterede problemer, så kan der gå lidt længer før din telefon er klar. Men dette vil vi selvfølgelig informere dig om.

Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de mest populære smartphones fra Nokia herunder:

Udover at vi altid ønsker at klare alle reparationer så hurtigt som muligt, så lægger vi også stort vægt på, at når du får din telefon tilbage, så spiller det hele 100%. Derfor anvender vi udelukkende originale reservedele, når vi reparerer Nokia telefoner. Hvis man ikke anvender originale reservedele, og det er ikke alle, der gør det, så øger man risikoen for, at din telefon kommer til at opleve yderligere problemer eller at den i værste fald går i stykker.

Vi synes heller ikke at det skal koste en formue at få lavet sin smartphone. En ny Nokia Lumia koster mange penge i dag, og derfor har vi også valgt at presse vores priser helt i bund. Du kan derfor altid være sikker på at både gøre en god handel og få en fantastisk service, når du får os til at reparere din Nokia telefon.

Besøg en af vores mange butikker og få din Nokia repareret i dag

Hos Telerepair har du både mulighed for at booke en reparation direkte via vores hjemmeside eller i butikken. Det kræver kun få klik og tager kun få minutter. Ved online bestillinger vil du få tilsendt en fragtkuvert, som du kan sende til os. Men du er også meget velkommen til at komme forbi en af vores fysiske butikker. Vi har i dag flere butikker fordelt over hele København, samt en butik i det centrale Hørsholm. I København finder du os både i Indre by, på Frederiksberg, på Østerbro og i Taastrup. Alle vores butikker ligger så centralt at de er nemme at komme til både på cykel og med offentlig transport.