⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Nokia 2.2 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Nokia 2.2 Reparation

Få en god og hurtig reparation af din Nokia 2.2 hos Telerepair.

Klik i siden og vælg den relevante reparation. Så skal du bare vælge butik og tidspunkt for, hvornår du ønsker at indlevere din mobil.

Hvis du helst vil vende uheldet eller skaden med en medarbejder først, skal du endelig komme forbi en af vores butikker først. Du finder os i hele København og dele af Nordsjælland. Værkstedet er lige i baglokalet, så det er nemt og hurtigt at aflevere den, når du har fået talt diagnosen igennem.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 699,00 kr Gratis

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Få en god og hurtig reparation af din Nokia 2.2 hos Telerepair.

Klik i siden og vælg den relevante reparation. Så skal du bare vælge butik og tidspunkt for, hvornår du ønsker at indlevere din mobil.

Hvis du helst vil vende uheldet eller skaden med en medarbejder først, skal du endelig komme forbi en af vores butikker først. Du finder os i hele København og dele af Nordsjælland. Værkstedet er lige i baglokalet, så det er nemt og hurtigt at aflevere den, når du...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Nokia 2.2 er en solid lavpris Android-telefon med en god skærm. Den kom til Danmark i sommer 2019. Modellen er især blevet fremhævet for sin brug af machine learning til at forudse sin brugers behov og adfærd. Det betyder, at jo mere du bruger den, jo hurtigere vil den tilpasse sig til dig. Det betyder, at den blandt andet hjælper med at minimere dit strømforbrug.

Den kan dog ikke forudsige et uheld eller en skade. I det tilfælde kan en reparation altså stadig være nødvendig.

Er din Nokia 2.2 kommet til skade?

Så skal du ikke bekymre dig. Telerepair reparerer alle slags mobiltelefoner – inklusiv din Nokia 2.2. Vores kompetente teknikere har mange års erfaring med Android-telefoner, især Nokia.

Vi tilbyder alle de reparationer, du nogensinde kunne få brug for fra udskiftning af skærme, nye batterier til reparation af vandskader. Vi er dygtige, professionelle og, ikke mindst, hurtige. Derfor er de fleste reparationer overstået inden for 30 minutter.

Vi går heller ikke ned på kvaliteten, når vi reparerer din mobil. Derfor har du også en 100% prisgaranti på alle vores ydelser. Opstår fejlen igen – eller vender skaden tilbage – så får du en gratis reparation på ny.

Bestil tid lige her på siden eller besøg en af vores mange butikker.