⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Nokia 3.2 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Nokia 3.2 Reparation

Hos Telerepair står vi klar til at reparere din Nokia 3.2.

Bare vælg den relevante reparation og bestil tid lige her på siden.

Foretrækker du at tale med en medarbejder først, er du også altid velkommen til at droppe forbi en af vores mange butikker i København og Nordsjælland. Vores værksteder ligger altid tæt på offentlig transport eller parkering.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 799,00 kr 49,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Hos Telerepair står vi klar til at reparere din Nokia 3.2.

Bare vælg den relevante reparation og bestil tid lige her på siden.

Foretrækker du at tale med en medarbejder først, er du også altid velkommen til at droppe forbi en af vores mange butikker i København og Nordsjælland. Vores værksteder ligger altid tæt på offentlig transport eller parkering.

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Nokia 3.2 er en nyttig lavpris-mobil med et heftigt batteri. Modellen kom på det danske marked i sommer 2019, og er en klassisk let smartphone til en rimelig pris. Den egner sig især godt til dem, der har brug for en pålidelig mobil, der ikke løber tør for strøm lige med det samme. Batteriet er nemlig på hele 4.000 mAh.

Desværre har den allerede fra lanceringen haft et ry for at være lidt skrøbelig, så du er altså ikke den første, der måske har brug for en hurtig reparation.

Har din Nokia 3.2 været ude for et uheld?

Så er du ikke alene. Heldigvis står Telerepair klar til at hjælpe. Vores dygtige teknikere har oparbejdet en stor viden og ekspertise om, hvordan man hurtigt og godt reparerer Nokias mobiler, heriblandt din Nokia 3.2.

Vi har efterhånden set mange sprækkede skærme, knækkede rygge og vandskadede komponenter. Vi ved derfor præcis, hvordan de fleste skader eller fejl skal udbedres. De fleste af vores reparationer er således over inden for 30 minutter, og vi gør en dyd i at sikre, at skaden ikke vender tilbage. Derfor giver vi også en 100% prisgaranti på alle vores reparationer. Hvis du frygter, at du kan komme til at tabe den igen, installerer vi også gerne et holdbart cover, der kan beskytte din mobil yderligere.

Bestil tid her eller kom forbi en af vores mange butikker i København og Nordsjælland