⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Nokia 7.2 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Nokia 7.2 Reparation

Uanset skaden eller uheldet, så kan Telerepair fikse din Nokia 7.2.

Bare bestil tid lige her på siden – eller trop op i en af vores mange butikker fordelt over København og Nordsjælland.

Vores certificerede teknikere har en kæmpe ekspertise inden for reparation af Nokias mobiler. Vi har været i gang i over ti år, og har derfor set lidt af hvert, når det kommer til flækkede skærme, døde batterier eller vandskader.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Uanset skaden eller uheldet, så kan Telerepair fikse din Nokia 7.2.

Bare bestil tid lige her på siden – eller trop op i en af vores mange butikker fordelt over København og Nordsjælland.

Vores certificerede teknikere har en kæmpe ekspertise inden for reparation af Nokias mobiler. Vi har været i gang i over ti år, og har derfor set lidt af hvert, når det kommer til flækkede skærme, døde batterier eller vandskader.

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Nokia 7.2 er en af deres billigere modeller – der alligevel leverer en pragt indsats, som tilmed kan true deres mange konkurrenter. 7.2’eren blev endda kåret som den bedste mellemklasse-mobil på IFA Berlin 2019.

Den ligner på mange punkter sine søskende, men leverer en fremragende ydeevne, der rivaliserer selv dyrere smartphones.

Selvom der er tale om en mere prisbevidst model, er en reparation dog ofte billigere end en helt ny telefon. Her kan Telerepair hjælpe.

Er din Nokia 7.2 gået i stykker?

Har du brug for en professionel og hurtig reparation af din Nokia 7.2? Så bestil en tid her hos Telerepair. De fleste reparationer er overstået inden for 30 minutter, og vores certificerede teknikere sikre, at din mobil altid er blevet grundigt undersøgt, inden du får den tilbage. Det er med til at sikre, at fejlen eller skaden er definitivt fikset. Hvis det ikke er tilfældet, så reparerer vi den glædeligt igen – helt gratis. Det er vores 100% prisgaranti.

Hos Telerepair bruger vi kun de bedste reservedele og det nyeste værktøj inden for ESD. Det betyder, at din telefon er beskyttet, når den lander på vores værksted.

Bestil tid her eller kom forbi en af vores butikker i København og omegn. Vi er meget opsatte på at give dig den bedst mulige kundeoplevelse og en god reparation til en billig pris.