⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

OnePlus Reparation

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

OnePlus er en kinesisk smartphoneproducent, hvis popularitet er steget gevaldigt de seneste år. De står bag nogle af de mest populære modeller i dag i form af OnePlus One, 6, 7 og 7T Pro.

Hos Telerepair udfører vi reparationer på samtlige OnePlus modeller. Vores dygtige teknikere har over ti års erfaring med alle former for smartphone reparationer, herunder iPhone reparationerSamsung reparationerHuawei reparationer og selvfølgelig også OnePlus reparationer.

Vi kan derfor tilbyde dig en hurtig, nem og sikker løsning, vel at mærke til Danmarks bedste pris!

Få lavet din OnePlus på 1 time

Hos Telerepair ved vi, hvor vigtig din OnePlus telefon er for at få din hverdag til at fungere og derfor tilbyder vi reparationer af de mest udbredte skader indenfor 30-60 minutter. En smartphone kan komme til at opleve en lang række forskellige skader. Nogle af de mest almindelige skader, som vi oplever ved OnePlus telefoner inkluderer blandt andet:

 •          Flækkede skærme
 •          Ødelagte kameraer
 •          Defekte batterier
 •          Defekte højtalere

Alle disse dele er afgørende for at din telefon kan fungere ordentligt. Men heldigvis er det nemt og hurtigt at reparere disse skader. Både skærme, kameraer, batterier og højtalere er dele, som hurtigt kan skiftes. Du skal derfor ikke gå og vente lang tid på at få din telefon tilbage. Vi kan reparere langt de fleste skader inden for en time imens du venter.

Udover dette kan vi også være behjælpelige med at fikse fejl i softwaren. Vi har et solidt kendskab til alle slags OnePlus telefoner og kan i mange tilfælde hurtigt finde ud af, hvilke knapper der skal skrues på for at få din telefon renset, så den bliver så god som ny.

Få stillet en diagnose på din telefon og find fejlen

For at skåne dig for ekstra udgifter laver vores teknikere altid en diagnose af din telefon forud for en eventuel reparation. Dette gøres ud fra en gennemgang af enheden, samt eventuelle fejlbeskrivelser fra dig. Når diagnosen er stillet, laver vi et tilbud til dig, som du kan vælge at acceptere eller afslå.

Vælger du tilbuddet fra samler vi selvfølgelig din telefon igen, så du får den tilbage i samme tilstand som ved indleveringen. Vælger du at tage imod vores tilbud, så går vi i gang med reparationen af din OnePlus enhed med det samme.

OnePlus skærm reparation – heriblandt OnePlus 5, 6, 7 m.m.

Skærm-reparation er en af de mest udbredte opgaver, vi håndterer her hos Telerepair – det gælder også ved OnePlus-mobiler. Vi har efterhånden set lidt af hvert. Det betyder også, at vi hurtigt og effektivt kan udskifte din skærm eller display.

Vores værksted har hver deres eget lager. Det betyder, at alle de nødvendige reservedele liggende klar i butikken, uanset model eller størrelse. Det gælder blandt andet:

Vil du være helt på den sikre side, er det selvfølgelig altid bedst at bestille tid først. Vi bruger kun de bedste reservedele, hvilket sikrer, at din mobil vil være i upåklagelig stand, når du får den tilbage fra en af vores reparationer.

Få den bedste service og den største tryghed hos os

Vi ønsker at give dig den bedste kunde- og serviceoplevelse og derfor sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere rådgivning omkring reparation af din OnePlus smartphone. Vi arbejder udelukkende med kvalitetsreservedele og kan blandt andet af den årsag almindeligvis tilbyde dig 24 måneders reklamationsret.

Dette er din sikkerhed for en sikker handel, så du trygt kan efterlade din telefon i vores hænder. Ønsker du at få mere information eller et tilbud, er du altid velkommen til at sende os en mail, kontakte vores kundeservice eller komme forbi en af vores butikker i København eller Hørsholm, hvor vi som udgangspunkt kan ordne de fleste reparationer, imens du venter. Alle vores butikker ligger centralt placeret i henholdsvis København og Hørsholm, så du kan altid finde en butik nær dig. Du kan nemt finde vej uanset om du kommer på cykel eller via offentlig transport. Vores butikker i København er placeret på henholdsvis Østerbro, Frederiksberg, i Indre by samt i Taastrup.