OnePlus Reparation

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

One Plus brandet stammer fra en kinesisk smartphoneproducent hvis popularitet er steget gevaldigt de seneste år. De står bag modellerne OnePlus One, 2, 3, 3T og senest 5. Hos Telerepair udfører vi reparationer på samtlige One Plus modeller. Vi er en dansk reparationsservice placeret både online og flere steder i København. Vi og vores teknikere har over ti års erfaring med telekommunikation og reparationer. Vi kan derfor tilbyde dig en hurtig, nem og sikker løsning - til Danmarks bedste pris! Hos Telerepair ved vi, hvor vigtig din One Plus er for at få din hverdag til at fungere og derfor tilbyder vi reparationer af de mest udbredte skader indenfor 30-60 minutter. Uanset om det er skærmen, batteriet, for- eller bagkameraet der trænger til et skift, eller om det er en af højtalerene den er gal med, er vi klar til at hjælpe. Udover dette kan vi også være behjælpelige med at fikse fejl i softwaren, reparationer af hardware, antenneproblemer, vandskade og endda bundkortsskader – vi kan altså hjælpe dig med næsten alle typer for skader som din One Plus enhed kan blive udsat for.

For at skåne dig for ekstra udgifter laver vores teknikere en diagnose forud for en reparation. Dette gøres ud fra en gennemgang af enheden, samt eventuelle fejlbeskrivelser fra dig. Når diagnosen er stillet, laver vi et tilbud til dig, som du kan vælge til eller fra. Vælger du tilbuddet fra samler vi selvfølgelig din telefon igen, så du får den tilbage i samme tilstand som ved indleveringen. Vælger du at tage i mod tilbuddet, så går vi i gang med reparationen af din One Plus enhed. Vi ønsker at give dig en hurtig og god betjening og kan derfor oftest fikse for eksempel et skærmbrud på din smartphone indenfor 15-60 minutter. Selv hvis du har brug for et batteriskifte, kan vi også typisk ordne dette på kort tid.

Vi ønsker at give dig den bedste kunde- og serviceoplevelse og derfor sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere rådgivning omkring reparation af din One Plus smartphone. Vi arbejder udelukkende med kvalitetsreservedele og kan blandt andet af den årsag almindeligvis tilbyde dig 24 måneders reklamationsret. Dette er din sikkerhed for en sikker handel, så du trygt kan efterlade din One Plus reparation i vores hænder. Ønsker du at få mere information eller et tilbud, er du altid velkommen til at sende os en mail, kontakte vores kundeservice eller komme forbi en af vores tre butikker i København, hvor vi som udgangspunkt kan ordne de fleste reparationer, imens du venter.