⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

OnePlus 2 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

OnePlus 2 Reparation

Hos Telerepair er vi og vores kompetente team af teknikkere klar til at hjælpe med reparationer af din OnePlus 2. Vores teknikere har over 10 års erfaring indenfor reparationsfaget og vi kan derfor tilbyde dig en nem, billig og sikker løsning. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved at overlade din OnePlus 2 til reparation hos os. Derfor går vi meget op i dig som vores kunde og den serviceoplevelse vi medgiver.

Vi har en kundeservice hvor du altid vil føle dig velkommen og uanset om du ringer eller skriver vil du få svar på alle dine spørgsmål samt kan få yderligere vejledning omkring reparationsmuligheder. Vi har også fysiske butikker, hvor du er velkommen til at komme ind og få et...

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 899,00 kr 149,00 kr

 • 199,00 kr Gratis

 • 499,00 kr Gratis

 • 499,00 kr Gratis

 • 299,00 kr Gratis

 • 499,00 kr Gratis

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Hos Telerepair er vi og vores kompetente team af teknikkere klar til at hjælpe med reparationer af din OnePlus 2. Vores teknikere har over 10 års erfaring indenfor reparationsfaget og vi kan derfor tilbyde dig en nem, billig og sikker løsning. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved at overlade din OnePlus 2 til reparation hos os. Derfor går vi meget op i dig som vores kunde og den serviceoplevelse vi medgiver.

Vi har en kundeservice hvor du altid vil føle dig...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Mere info om OnePlus 2 reparation

OnePlus 2 bød ikke på de store designmæssige ændringer i forhold til dens forgænger, OnePlus One. De store forskelle på de to smartphones skulle derfor findes i det, de indeholdte, og der var en del at bemærke.

Især den dengang banebrydende 4GB RAM fik mange til at spærre øjnene op, mens også processoren, batteriet, kameraet og styresystemet blev forbedret.

Ligesom OnePlus One var OnePlus 2 desværre kun tilgængelig via en såkaldt invitation, da den ikke kunne købes af enhver. Det eksklusive princip blev skrottet med telefonens efterfølger, OnePlus 3, som var med til at gøre virksomheden til en af de mest kendte i branchen.

Telerepair reparerer din OnePlus 2

Hos Telerepair tilbyder vi reparation af samtlige OnePlus modeller til Danmarks bedste pris. Vi er en dansk reparationsservice, og vi kan med vores mangeårige erfaring inden for reparationsfeltet tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning. Vi ved hvor vigtig din OnePlus 2 er for at få din hverdag til at fungere, og derfor tilbyder vi alle slags reparationer så du hurtigt kan blive tilgængelig igen. Uanset om det er batteriet der er kortsluttet, skærmen der er i stykker eller om du har tabt din OnePlus 2 i noget væske, er vores team af kompetente teknikkere klar til at hjælpe. Vores teknikkere vil efter du har indleveret din OnePlus 2, lave en komplet gennemgang af enheden, hvorefter de, med hjælp fra eventuelle fejlbeskrivelser fra dig, vil stille en komplet diagnose. Ud fra denne diagnose vil vi give dig et tilbud som du frit kan takke ”Ja” til eller afslå. Vælger du ikke at tage i mod tilbuddet, samler vi selvfølgelig din OnePlus 2 igen og du får den tilbage i samme stand som ved indleveringstidspunktet.

Vi ønsker at give dig god og hurtigt betjening, hvorfor vi almindeligvis vil kunne ordne fx et skærmbrud på 15-60 min. Er det batteriet der skal skiftes eller noget helt andet, kan vi også klare dette på kort tid.  

Vi vil gerne give dig den bedste kunde- og serviceoplevelse. Derfor er vi altid klar i vores kundeservice, til at besvare spørgsmål eller rådgive dig omkring hvad den bedste reparationsløsning kunne være for dig og din telefon. Da vi udelukkende arbejder med kvalitetsreservedele kan vi almindeligvis altid tilbyde dig 24 måneders reklamationsret, så du trygt kan overlade din OnePlus 2 reparation til os.

Du er altid velkommen til at sende os en mail, kontakte os via vores kundeservice, eller komme forbi en af vores butikker. Her kan vi hjælpe dig med spørgsmål samt give råd og vejledning. I butikkerne kan vi som udgangspunkt ordne de fleste reparationer endda imens du venter.