⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

OnePlus 3 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

OnePlus 3 Reparation

Hos Telerepair kan vi tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning til reparation af din One Plus 3. Vi og vores kompetente team af teknikere har over 10 års erfaring indenfor reparationsfeltet. Derfor kan vi tilbyde dig en nem, hurtig og sikker løsning, hvis du skal have repareret din One Plus 3. Vi ønsker at du får den bedste kunde- og serviceoplevelse, så du kan føle dig tryg og vide at din telefon altid er i gode hænder hos os. Vi har flere filialer i bl.a. København, hvor du er velkommen til at komme ind og få et direkte tilbud. Vi har oftest mulighed for at foretage reparationer direkte i butikken imens du venter. 

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 1.299,00 kr 549,00 kr

 • 399,00 kr Gratis

 • 499,00 kr Gratis

 • 199,00 kr Gratis

 • 599,00 kr Gratis

 • 299,00 kr Gratis

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Hos Telerepair kan vi tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning til reparation af din One Plus 3. Vi og vores kompetente team af teknikere har over 10 års erfaring indenfor reparationsfeltet. Derfor kan vi tilbyde dig en nem, hurtig og sikker løsning, hvis du skal have repareret din One Plus 3. Vi ønsker at du får den bedste kunde- og serviceoplevelse, så du kan føle dig tryg og vide at din telefon altid er i gode hænder hos os. Vi har flere filialer i bl.a. København, hvor du er...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Mere info om OnePlus 3 reparation

Telerepair er en dansk reparationsvirksomhed lokaliseret i hjertet af København. Vi tilbyder reparationer af samtlige One Plus modeller og vi kan være behjælpelig med de fleste reparationer. Vi har de bedst mulige kompetencer for at hjælpe dig med reparation af din OnePlus 3, da vi og vores teknikkere har mange års erfaring inden for reparations- og telekommunikationsfeltet.

Vi hos Telerepair ved hvor vigtigt det er for dig, at kunne få foretaget en hurtig reparation, så du ikke skal undvære din telefon i for lang tid. Derfor tilbyder vi en nem, sikker og billig løsning, uanset om det er din skærm der er i stykker, batteriet der er dødt eller om du har tabt din telefon i noget væske. I vores butikker i København har vi oftest mulighed for at foretage reparationer mens du venter. Når vi modtager din telefon i en af vores butikker, laver vores kompetente teknikere en gennemgang af din enhed, og sammen med eventuelle fejlbeskrivelser fra dig, laver de en komplet diagnose. Ud fra denne vil vi komme med et tilbud som du skal godkende inden en mulig reparation. Hvis du ikke ønsker at tage imod tilbuddet, samler vi din telefon igen, og du får den udleveret i samme stand som da du afleverede den.

OnePlus 3 blev udgivet i 2016 og var dengang banebrydende med dens 6GB RAM, som for alvor skabte overskrifter. Dengang blev det endda proklameret, at mobilen havde mere power, end den havde brug for, men det banede vejen for apps og smartphones, hvor den slags krav nu er blevet normen.

Derudover bød den i manges øjne på væsentlige designforbedringer med en ramme og bagside med bløde kurver af aluminium frem for dens forgængers plastik. Det gamle design havde endda et sandpapirs-lignende mønster på bagsiden, som skulle gøre den nemmere at holde på, men som skræmte nogle forbrugere væk af æstetiske årsager.

OnePlus 3 var desuden den første smartphone fra OnePlus, som kunne købes frit. Før havde de benyttet sig af et invitationssystem, som gjorde telefonerne eksklusive og svære at få fat i. Med afskaffelsen af det princip trådte virksomheden ét skridt nærmere en status som en af verdens største smartphonevirksomheder.

Telerepair reparerer din OnePlus 3

Vi vil gerne give dig en god og hurtig betjening, og kan som udgangspunkt ordne fx et skærmbrud på 15-60 minutter. Ønsker du et batteriskift, kan vi også orde dette på kort tid. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere vejledning omkring reparation af din One Plus 3, kan du ringe til vores kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig. Vi ønsker at give dig den bedst mulige kunde- og serviceoplevelse, så netop du kan føle dig tryg ved at overlade din One Plus 3 i vores hænder.

Vi benytter kvalitetsreservedele og kan derfor almindeligvis tilbyde 24 måneders reklamationsret på alle reparationer.