OnePlus 3T Reparation

OnePlus 3T Reparation

Vi hos Telerepair tilbyder dig en hurtig, nem og sikker reparationsløsning hvis din One Plus 3T har været ude for en ulykke. Vi har mange års erfaring og vores kompetente teknikere, som er nogle af Danmarks bedste, sidder klar til at hjælpe med de fleste reparationer. Uanset om det er et skærmskift, et dødt batteri, en vandskade eller noget andet byder vi dig altid velkommen i vores butikker i København, eller via vores hjemmeside hvor du kan indsende din enhed til os. Vi ønsker at give dig en god og behagelig kunde- samt serviceoplevelse. Derfor har vi kundeservice, der...

Fordele hos os

 • Walk-in service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

Vi hos Telerepair tilbyder dig en hurtig, nem og sikker reparationsløsning hvis din One Plus 3T har været ude for en ulykke. Vi har mange års erfaring og vores kompetente teknikere, som er nogle af Danmarks bedste, sidder klar til at hjælpe med de fleste reparationer. Uanset om det er et skærmskift, et dødt batteri, en vandskade eller noget andet byder vi dig altid velkommen i vores butikker i København, eller via vores hjemmeside hvor du kan indsende din enhed til os. Vi ønsker at...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Telerepair tilbyder reparation af samtlige One Plus modeller til Danmarks bedste priser. Vi er en dansk reparationsservice og vi kan med over 10 års erfaring inden for reparationsfeltet tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning hvor du som kunde, sammen med din enhed, er den vigtigste for os.

Vi ved hvor stor en betydning din One Plus 3T har for at få din hverdag til at fungere og derfor tilbyder vi alle slags reparationer til Danmark’ bedste pris, så du hurtigt kan blive tilgængelig igen. Uanset om det fx er skærmen der er i stykker, batteriet der er kortsluttet eller om du har tabt din OnePlus 3T i noget væske, kan vores team af kompetente teknikere hjælpe.

Vores teknikere vil almindeligvis, efter du har indleveret din One Plus 3T, lave en komplet gennemgang af enheden, så de med hjælp fra eventuelle fejlbeskrivelser fra dig, kan stille en komplet diagnose. Ud fra denne diagnose fremsender vi et tilbud som du skal acceptere før vi går videre med reparationen af din enhed. Vælger du ikke at tage i mod tilbuddet, samler vi din One Plus 3T igen, og du får den selvfølgelig tilbage i samme stand som ved indleveringstidspunktet – vi ønsker ikke at snyde nogen!

Vi bestræber os på, altid at give en god og effektiv samt sikker betjening, hvorfor vi oftest vil kunne ordne fx et skærmbrud på 15-60 minutter eller udskifte et batteri på kortere tid.

Vi vil gerne give dig den bedste service- og kundeoplevelse og er derfor altid klar til at besvare spørgsmål samt rådgive dig omkring hvilken reparationsløsning som vil være mest passende for dig og din telefon. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg når du efterlader din One Plus 3T til os og har du spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning er vores kundeserviceafdeling altid klar til at hjælpe. Vi bruger nogle af markedets bedste reservedele til Danmark’ bedste priser og højeste kvalitet og kan derfor almindeligvis tilbyde dig 24 måneders reklamationsret.  I vores tre butikker, placeret midt i København, kan du også altid få hjælp, råd og vejledning. I vores butikker har vi oftest tid til at ordne de fleste reparationer imens du venter. Du er også altid velkommen til at skrive en mail til os.