⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

OnePlus 3T Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

OnePlus 3T Reparation

Vi hos Telerepair tilbyder dig en hurtig, nem og sikker reparationsløsning hvis din OnePlus 3T har været ude for en ulykke. Vi har mange års erfaring og vores kompetente teknikere, som er nogle af Danmarks bedste, sidder klar til at hjælpe med de fleste reparationer. Uanset om det er et skærmskift, et dødt batteri, en vandskade eller noget andet byder vi dig altid velkommen i vores butikker i København, eller via vores hjemmeside hvor du kan bestille en reparation. Vi ønsker at give dig en god og behagelig kunde- samt serviceoplevelse. Derfor har vi kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere rådgivning. Vi bruger kun kvalitetsreservedele og står derfor inde for vores resultater.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 1.299,00 kr 549,00 kr

 • 399,00 kr Gratis

 • 499,00 kr Gratis

 • 199,00 kr Gratis

 • 599,00 kr Gratis

 • 299,00 kr Gratis

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Vi hos Telerepair tilbyder dig en hurtig, nem og sikker reparationsløsning hvis din OnePlus 3T har været ude for en ulykke. Vi har mange års erfaring og vores kompetente teknikere, som er nogle af Danmarks bedste, sidder klar til at hjælpe med de fleste reparationer. Uanset om det er et skærmskift, et dødt batteri, en vandskade eller noget andet byder vi dig altid velkommen i vores butikker i København, eller via vores hjemmeside hvor du kan bestille en reparation. Vi ønsker at give...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Mere info om OnePlus 3T

OnePlus 3T var den første ‘T-udgave’ af en af OnePlus smartphones. Det kinesiske selskab havde ellers tidligere kun udgivet én ny model om året, men blot 6 måneder efter lanceringen af OnePlus 3, kom dens storebror på markedet.

Den bød på en række mindre forbedringer, især til frontkameraet, som gik fra 8MP til 16MP. En forbedret processor skulle også gøre telefonen hurtigere, mens der også var mulighed for mere lagerplads med en 128GB-udgave til salg. Prikken over i’et kom med et stærkere batteri, som rettede op på et af de største kritikpunkter omkring OnePlus 3.

Forbedringerne var i forbrugernes øjne tilstrækkelige, for OnePlus 3T blev en succes, og OnePlus har siden fortsat succesen med halvårlige udgivelser ved blandt andet at lancere OnePlus 5T.

Telerepair reparerer din OnePlus 3T

Telerepair tilbyder reparation af samtlige OnePlus modeller til Danmarks bedste priser. Vi er en dansk reparationsservice og vi kan med over 10 års erfaring inden for reparationsfeltet tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning hvor du som kunde, sammen med din enhed, er den vigtigste for os.

Vi ved hvor stor en betydning din OnePlus 3T har for at få din hverdag til at fungere og derfor tilbyder vi alle slags reparationer til Danmark’ bedste pris, så du hurtigt kan blive tilgængelig igen. Uanset om det fx er skærmen der er i stykker, batteriet der er kortsluttet eller om du har tabt din OnePlus 3T i noget væske, kan vores team af kompetente teknikere hjælpe.

Vores teknikere vil almindeligvis, efter du har indleveret din OnePlus 3T, lave en komplet gennemgang af enheden, så de med hjælp fra eventuelle fejlbeskrivelser fra dig, kan stille en komplet diagnose. Ud fra denne diagnose fremsender vi et tilbud som du skal acceptere før vi går videre med reparationen af din enhed. Vælger du ikke at tage i mod tilbuddet, samler vi din OnePlus 3T igen, og du får den selvfølgelig tilbage i samme stand som ved indleveringstidspunktet – vi ønsker ikke at snyde nogen!

Vi bestræber os på, altid at give en god og effektiv samt sikker betjening, hvorfor vi oftest vil kunne ordne fx et skærmbrud på 15-60 minutter eller udskifte et batteri på kortere tid.

Vi vil gerne give dig den bedste service- og kundeoplevelse og er derfor altid klar til at besvare spørgsmål samt rådgive dig omkring hvilken reparationsløsning som vil være mest passende for dig og din telefon. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg når du efterlader din OnePlus 3T til os og har du spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning er vores kundeserviceafdeling altid klar til at hjælpe. Vi bruger nogle af markedets bedste reservedele til Danmark’ bedste priser og højeste kvalitet og kan derfor almindeligvis tilbyde dig 24 måneders reklamationsret. I vores tre butikker, placeret midt i København, kan du også altid få hjælp, råd og vejledning. I vores butikker har vi oftest tid til at ordne de fleste reparationer imens du venter. Du er også altid velkommen til at skrive en mail til os.