⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

OnePlus 5 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

OnePlus 5 Reparation

OnePlus 5 er nyeste skud på stammen fra OnePlus og vi hos Telerepair ved hvor vigtigt det er, at være tilgængelig i sin hverdag. Hos Telerepair har vores kompetente team af teknikere over 10 års erfaring indenfor reparationsfeltet. Vi kan derfor tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning. Vi går op i, at give dig den bedste kunde- og serviceoplevelse, så du trygt kan overlade din OnePlus 5 til os. Uanset om du har brug for et skærmskift eller dit batteri er kortsluttet, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte vores kundeservice, eller komme forbi en af vores butikker i København. 

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 1.199,00 kr 449,00 kr

 • 1.499,00 kr 749,00 kr

 • 399,00 kr Gratis

 • 599,00 kr Gratis

 • 199,00 kr Gratis

 • 599,00 kr Gratis

 • 299,00 kr Gratis

 • 1.199,00 kr 449,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

OnePlus 5 er nyeste skud på stammen fra OnePlus og vi hos Telerepair ved hvor vigtigt det er, at være tilgængelig i sin hverdag. Hos Telerepair har vores kompetente team af teknikere over 10 års erfaring indenfor reparationsfeltet. Vi kan derfor tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning. Vi går op i, at give dig den bedste kunde- og serviceoplevelse, så du trygt kan overlade din OnePlus 5 til os. Uanset om du har brug for et skærmskift eller dit batteri er kortsluttet, står vi...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Mere om OnePlus 5 Reparation

OnePlus lancerede i 2016 OnePlus 5 som efterfølger til den succesfulde OnePlus 3T - undrer du dig over, at de sprang generation 4 over, er du ikke den eneste. Årsagen er dog ganske enkelt, at tallet 4 i Kina, hvor OnePlus er fra, forbindes med uheld. I nogle kredse kan det endda signalere død, hvorfor OnePlus ikke så frem til at markedsføre en telefon med den slags konnotationer.

Du skal derfor ikke forvente flere års forbedringer i OnePlus 5 i forhold til 3T, men der er alligevel tale om en rigtig stærk smartphone, som ved sin udgivelse kunne konkurrere med de allerbedste i branchen. Især dens 8GB RAM fik mange til at spærre øjnene op - her var der tale om en forbedring på 2GB i forhold til dens forgænger.

Telerepair reparerer din OnePlus 5

Telerepair er en dansk reperationsservice som tilbyder OnePlus 5 reparationer til Danmarks bedste pris. Vi laver reparationer på samtlige OnePlus modeller og kan være behjælpelig med de fleste reparationer. Hos Telerepair har vi og vores team af teknikere mange års erfaring indenfor reparationsbranchen, og vi har derfor de bedst mulige kompetencer til at reparere din OnePlus 5. 

Hos Telerepair ved vi, hvor stor betydning din telefon har for at få hverdagen til at fungere optimalt og tilbyder derfor næsten alle slags reparationer til en nem, sikker og billig løsning. Uanset om din skærm trænger til at blive udskiftet, en højtaler er gået i stykker, dit batteri ikke fungerer optimalt igen eller din enhed har været tabt i væske, kan vi almindeligvis afhjælpe din enhed.

Når vi modtager din enhed bliver den fejlvurderet, i fælleskab med dig og vores teknikere, hvorefter der udformes en komplet diagnose. Ud fra denne vil vi komme med et tilbud som du skal godkende inden en mulig reparation. Ønsker du alligevel ikke tilbuddet, samler vi selvfølgelig din OnePlus 5 igen, og du får den tilbage i samme stand som ved indleveringen. Vi sigter efter at give dig en god og hurtig betjening, og kan som udgangspunkt ordne et skærmbrud på 15-60 minutter. Er der brug for et batteriskift, udskiftning af ladestik eller højtaler kan også det ordnes på meget kort tid.

Vi går op i, at give dig den bedst mulige service- og kundeoplevelse og har du spørgsmål eller ønsker rådgivning om hvad der er den bedste reparationsløsning for dig og din enhed, er vi altid klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Vi yder almindeligvis 24 måneders reklamationsret, så du kan føle dig tryg ved at efterlade din OnePlus 5 til reparation hos os. Du kan altid sende os en mail, kontakte vores kundeservice eller kigge forbi en af vores tre fysiske butikker placeret i København – her kan vi ved de fleste reparationer hjælpe dig, imens du venter i butikken.