⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

OnePlus 7 Pro Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

OnePlus 7 Pro Reparation

Er din OnePlus 7 Pro blevet beskadiget, og har du brug for en reparation? Så kontakt os.

Hos Telerepair får du en professionel og hurtig reparation af din mobil, uanset skaden eller fejlen. Vores dygtige teknikere har udskiftet hundredvis af skærme, batterier og andet elektronisk indhold for vores mange tilfredse kunder - og med stor erfaring på OnePlus modeller. 

Langt størstedelen af vores reparationer er overstået på under en time. Du skal bare bestille tid her eller møde op i en af vores mange butikker.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 2.999,00 kr 2.249,00 kr

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Er din OnePlus 7 Pro blevet beskadiget, og har du brug for en reparation? Så kontakt os.

Hos Telerepair får du en professionel og hurtig reparation af din mobil, uanset skaden eller fejlen. Vores dygtige teknikere har udskiftet hundredvis af skærme, batterier og andet elektronisk indhold for vores mange tilfredse kunder - og med stor erfaring på OnePlus modeller. 

Langt størstedelen af vores reparationer er overstået på under en time. Du...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

OnePlus 7 Pro er den første Pro-model fra den populære kinesiske mobilproducent. Den blev lanceret i maj 2019 og er blevet udråbt til den helt store konkurrent på premium Android-markedet. Den har de samme (eller bedre) specifikationer end en iPhone X til næsten halvdelen af prisen. Derudover har den også flere funktioner, såsom et skjult frontkamera, der kun springer frem, når du vil tage et selfie.

Desværre er en OnePlus 7 Pro ikke særlig vandtæt. Men spilder du vand på din telefon, kan vi heldigvis hjælpe.

Er din OnePlus 7 Pro gået i stykker?

Telerepair har flere års erfaring med reparation af OnePlus-mobiltelefoner. Vores kyndige teknikere bruger kun autoriserede redskaber og det nyeste udstyr inden for ESD. Det betyder, at din OnePlus 7 Pro ikke risikerer at lide overlast, mens vi udfører vores reparation. 

Når vi reparerer eller udskifter elementer i din mobiltelefon, bruger vi kun originale reservedele. Det betyder, at din telefon vil føles som ny, når du får den tilbage fra vores værksted. Det forlænger i øvrigt også telefonens levetid.

Oplever du, at skaden vender tilbage, fordi den har været mere omfattende end forventet, skal du endelig kontakte os igen. Vi tilbyder 100% prisgaranti på vores reparationer.