• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

OnePlus 7 Pro Reparation

Er din OnePlus 7 Pro blevet beskadiget, og har du brug for en reparation? Så kontakt os.

Hos Telerepair får du en professionel og hurtig reparation af din mobil, uanset skaden eller fejlen. Vores dygtige teknikere har udskiftet hundredvis af skærme, batterier og andet elektronisk indhold for vores mange tilfredse kunder - og med stor erfaring på OnePlus modeller. 

Langt størstedelen af vores reparationer er overstået på under en time. Du skal bare bestille tid her eller møde op i en af vores mange butikker.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på OnePlus 7 Pro Reparationer

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 2999 kr

  • 999 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send din enhed med posten til os her

OnePlus 7 Pro er den første Pro-model fra den populære kinesiske mobilproducent. Den blev lanceret i maj 2019 og er blevet udråbt til den helt store konkurrent på premium Android-markedet. Den har de samme (eller bedre) specifikationer end en iPhone X til næsten halvdelen af prisen. Derudover har den også flere funktioner, såsom et skjult frontkamera, der kun springer frem, når du vil tage et selfie.

Desværre er en OnePlus 7 Pro ikke særlig vandtæt. Men spilder du vand på din telefon, kan vi heldigvis hjælpe.

Er din OnePlus 7 Pro gået i stykker?

Telerepair har flere års erfaring med reparation af OnePlus-mobiltelefoner. Vores kyndige teknikere bruger kun autoriserede redskaber og det nyeste udstyr inden for ESD. Det betyder, at din OnePlus 7 Pro ikke risikerer at lide overlast, mens vi udfører vores reparation. 

Når vi reparerer eller udskifter elementer i din mobiltelefon, bruger vi kun originale reservedele. Det betyder, at din telefon vil føles som ny, når du får den tilbage fra vores værksted. Det forlænger i øvrigt også telefonens levetid.

Oplever du, at skaden vender tilbage, fordi den har været mere omfattende end forventet, skal du endelig kontakte os igen. Vi tilbyder 100% prisgaranti på vores reparationer.

0