⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

OnePlus 7T Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

OnePlus 7T Reparation

Leder du efter en god og billig reparation af din OnePlus 7T? Så har du heldet med dig.

Hos Telerepair kan du få præcis den type reparation, din mobil har brug for. Vi har udskiftet hundredvis af skærme, batteri, kameraer, covers m.m. Det betyder, at uanset hvilken skaden din mobil har fået, så kan vi fikse den for dig.

Vi har oparbejdet en kæmpe ekspertise inden for mobilreparation over det sidste årti. Med de fleste skader, skal du højst vente en time på, at din mobil er tilbage i god stand. Vi bruger kun de bedste reservedele, hvilket forlænger din mobils levetid.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 2.749,00 kr 1.999,00 kr

 • 799,00 kr 49,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Leder du efter en god og billig reparation af din OnePlus 7T? Så har du heldet med dig.

Hos Telerepair kan du få præcis den type reparation, din mobil har brug for. Vi har udskiftet hundredvis af skærme, batteri, kameraer, covers m.m. Det betyder, at uanset hvilken skaden din mobil har fået, så kan vi fikse den for dig.

Vi har oparbejdet en kæmpe ekspertise inden for mobilreparation over det sidste årti. Med de fleste skader, skal du højst vente en time på, at...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

OnePlus 7T er det kinesiske firmas bud på en mere prisvenlig udgave af deres populære OnePlus 7. Den har tilmed en bedre skærm og kamera. Derfor kan det være endnu mere surt, hvis du oplever, at den ikke fungerer optimalt. Eller hvis den måske endda har en fabriksfejl eller er kommet ud for et uheld.

Har din OnePlus 7T brug for at blive repareret?

Hos Telerepair kan du få lige præcis den reparation, du har brug for. Det vil sige, at uanset om din enhed har fået en vandskade, et slemt stød eller en flækket skærm, kan vi fikse det. Vi har oparbejdet en kæmpemæssig erfaring med reparation af OnePlus-mobiler i de år, som de er blevet solgt i Danmark.

Vi bruger udelukkende specialiseret reparationsudstyr, og vores værksted har de seneste redskaber inden for ESD. Det vil sige, at din mobiltelefon er fuldkommen sikker under selve reparation. Vi bruger kun de bedste reservedele – det forlænger din mobils levetid, men giver dig også den samme ydeevne tilbage, som da du først købte din 7T’er.

Hvis du oplever, at skaden vender tilbage, skal du endelig kontakte os. Vi giver dig en 100% prisgaranti på alle reparationer.