⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

OnePlus 8 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

OnePlus 8 Reparation

Bestil din tid hos Telerepair og få en professionel mobilreparation.

Vi har 10+ års erfaring reparation af mobiltelefoner, og kan derfor fikse din mobil hurtigt og godt. Vi har alle de nødvendige reservedele klar på vores lager, og du vil sjældent skulle vente mere end 60 minutter, før din telefon er klar til at blive afhentet.

Du kan enten bestille din tid her eller møde op i en af vores butikker. Hvis du bestiller i forvejen, slipper du dog for køen.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Bestil din tid hos Telerepair og få en professionel mobilreparation.

Vi har 10+ års erfaring reparation af mobiltelefoner, og kan derfor fikse din mobil hurtigt og godt. Vi har alle de nødvendige reservedele klar på vores lager, og du vil sjældent skulle vente mere end 60 minutter, før din telefon er klar til at blive afhentet.

Du kan enten bestille din tid her eller møde op i en af vores butikker. Hvis du bestiller i forvejen, slipper du...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

OnePlus 8 blev lanceret i april 2020 og er den kinesiske mobilproducents fagskibsmodel. 8’eren er udstyret med en Snap Dragon 865-processor, op til 12GB RAM og leverer generelt en kæmpe ydeevne, dens lave pris taget i betragtning.

OnePlus har især høstet hæder for deres fremragende kamera, som i 8’eren består af et triplekameraer med henholdsvis 48MP (vidvinkel), 16MP og 2MP (makro).

Selvom du er forsigtig, kan uheld og skader dog ikke undgås.

Her kan Telerepair hjælpe.

Har din OnePlus 8 brug for at blive repareret?

Har din OnePlus 8 fået støv i porten, flækket en skærm eller lidt vandskade? Så kan vi hurtigt og nemt reparere eller udskifte dele for dig.

Vi har arbejdet på OnePlus-mobiler, siden de først kom til Danmark, og har derfor oparbejdet en kæmpemæssige ekspertise med det populære mærke. Vi ved, hvor fejlene typisk opstår – og hvordan de bedst kan udbedres. Vi bruger kun autoriseret specialistudstyr i vores ESD-sikret værksted. Det er med til at beskytte din mobil mod statistisk elektricitet, så de enkelte komponenter ikke bliver udsat for overlast.

Når du får en reparation hos Telerepair, bruger vi kun de bedste reservedele. De er enten originale eller godkendte af OnePlus til brug i deres mobiltelefoner. Det betyder, at din reklamationsret er beskyttet og telefonen får en væsentlig længere levetid.

Hvis fejlen eller skaden har siddet dybere end forventet, skal du endelig hive fat i os igen. Så giver vi dig en helt ny reparation uden ekstra omkostninger.