⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

OnePlus One Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

OnePlus One Reparation

Hos Telerepair kan vi hjælpe dig med alle slags reparationer af din OnePlus. Om det er skærmen, batteriet eller noget helt tredje, der trænger til en udskiftning, står vores dygtige teknikere klar til at hjælpe dig så du hurtigt og sikkert kan blive tilgængelig igen. Vores teknikere har over 10 års erfaring indenfor reparationsbranchen, så du kan føle dig tryg ved at overlade din OnePlus til os. Vi har fysiske butikker, hvor du er velkommen til at komme ind og få et tilbud samt vurdering på en reparation af din OnePlus. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere vejledning, er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 899,00 kr 149,00 kr

 • 199,00 kr Gratis

 • 499,00 kr Gratis

 • 499,00 kr Gratis

 • 499,00 kr Gratis

 • 299,00 kr Gratis

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Hos Telerepair kan vi hjælpe dig med alle slags reparationer af din OnePlus. Om det er skærmen, batteriet eller noget helt tredje, der trænger til en udskiftning, står vores dygtige teknikere klar til at hjælpe dig så du hurtigt og sikkert kan blive tilgængelig igen. Vores teknikere har over 10 års erfaring indenfor reparationsbranchen, så du kan føle dig tryg ved at overlade din OnePlus til os. Vi har fysiske...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Mere info om OnePlus One reparation

OnePlus One var, som navnet antyder, den første smartphone fra den kinesiske virksomhed OnePlus. Telefonen skulle give forbrugerne et alternativ med fokus på det interne, og som skulle være nem at sætte sit eget præg på.

Smartphonen vakte også opsigt gennem en speciel salgsstrategi fra OnePlus, som kun udbød den via invitationer, som interesserede blandt andet kunne vinde gennem konkurrencer. Strategien blev senere droppet, men den var med til at skabe overskrifter omkring det ellers ukendte OnePlus.

Virksomhedens vision var at skabe den perfekte smartphone til forbrugervenlige priser, og den har de siden levet op til med nogle af markedets bedste tilbud på stærke smartphones. I første omgang blev den således døbt “Flagship killer” - det vil sige, at den skulle udkonkurrere førende smartphones fra virksomheder fra Apple og Samsung.

Dansk reparationsservice der tilbyder OnePlus reparationer

priser. Vi laver reparationer på alle OnePlus modeller og kan være behjælpelig med de fleste reparationer. Hos Telerepair har vi, sammen med vores team af teknikere, mange års erfaring indenfor reparationer af alle typer smartphones. Vi har derfor de bedst mulige kompetencer til at reparere netop din OnePlus. 

Hos Telerepair ved vi, hvor stor betydning din telefon har for at få hverdagen til at fungere og derfor tilbyder vi hos Telerepair alle slags reparationer, uanset om det er din skærm der er i stykker, om du har tabt telefonen i noget væske eller om det er batteriet der er kortsluttet – vi kan tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning.

Når vi modtager din enhed vil vores teknikere undersøge og fejlvurdere den og, sammen med eventuelle fejlbeskrivelser fra dig, lave en komplet diagnose. Ud fra denne vil vi komme med et tilbud som du skal godkende inden en mulig reparation. Ønsker du alligevel ikke at få den repareret samler vi selvfølgelig din OnePlus igen således du kan få den retur i samme tilstand som ved indleveringen.

Vi sigter efter at give dig en god og hurtig betjening og kan som udgangspunkt ordne et skærmbrud på 15-60 minutter. Er der brug for batteriskift kan vi også ordne det på kort tid og almindelige reparationer tager normalt ikke mere end 1 time. Vi går op i, at give dig den bedst mulige service- og kundeoplevelse, og har du spørgsmål eller ønsker rådgivning om hvad der er den bedste reparationsløsning for dig og din enhed, er vi altid klar til at hjælpe dig i vores kundeserviceafdeling. Vi yder almindeligvis 24 måneders reklamationsret på alle reparationer, så du kan føle dig tryg ved at efterlade din OnePlus til reparation hos os. Du kan altid skrive os en mail, kontakte vores kundeservice, eller kigge forbi en af vores tre fysiske butikker som er placeret i hjertet af København – her kan vi ved de fleste reparationer hjælpe dig, imens du endda venter i butikken.