⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Galaxy A-serie

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Reparation af Samsung Galaxy A

Er din Samsung Galaxy A gået i stykker, så kan du trygt få en reparation hos Telerepair. Vi har over ti års erfaring med reparation af Samsungs mobiler, heriblandt deres prisbevidste linje af mobiltelefoner, Samsung Galaxy A.

Vi kan løse og reparere en hvilken som helst fejl eller skade, din mobil lider under. Revnede skærme, trætte batteri og rustskadede komponenter er blandt de mest udbredte. Dem kan vi som regel løse på under en time. Det kan vi takket være vores dygtige og certificerede teknikere. Vi garanterer dig en professionel og grundig reparation for en god pris.

Skal din Samsung Galaxy A repareres? Så klik på din model, vælg den nødvendige reparation og send din mobil med posten. Du kan også besøge en af vores butikker og aflevere den der. Så reparerer vi den på kortere tid, end det tager dig at drikke en kop kaffe på en nærliggende café.

Samsung Galaxy A reparationer til faste lave priser

Telerepair.dk er en landsdækkende reparationsservice, der tilbyder en professionel og kompetent reparation af din Samsung Galaxy A. Selvom Samsung Galaxy A-mobiler ligger i den mere prisbevidste ende af smartphones, kan en reparation stadig være et smartere valg end en udskiftning. De er heldigvis også blevet noget mere slidstærke og robuste over de seneste år.

Din Samsung Galaxy A kan dog stadig blive udsat for situationer, hvor den går i stykker. Den bliver slidt, tabt, får væske på sig m.m.

Har du brug for en hurtig og effektiv reparation? Så indlever din mobil til Telerepair. Vores værksteder er alle state-of-the-art og vi bruger de nyeste og bedste reparationsudstyr til jobbet. Derudover har vi altid de nødvendige reservedele liggende klar i butikken. Det betyder, at vi udfører reparation med det samme. Vi kan hurtigt og nemt udføre de mest almindelige reparation, såsom: udskiftning af skærm, udskiftning af batteri, udskiftning af bagcover, udskiftning af ladestik, udskiftning af volumeknap, udskiftning af mikrofon m.m.

Vi tilbyder reparation af alle de mest populære Samsung Galaxy A mobiler. Det gælder blandt andet: 

Ejer du en af ovenstående enheder, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Sådan bestiller du en reparation hos os

Bestil din tid her eller inde i en af vores fysiske butikker. Hvis du bestiller online, er du garanteret en reparationstid. Du kan også se alle priser på de forskellige reparationer. Hvis du er i tvivl om, hvor fejlen eller skaden sidder, kan du også vælge at få en diagnosticering. På den måde vil du hurtigt og nemt kunne aflede, hvilken reparation, der er nødvendig. 

Det eneste du skal gøre for at bestille en reparation hos os, er følgende:

 • Find din enhed
 • Vælg den pågældende skade (ødelagt skærm, defekt mikrofon, defekt knap e.l.)
 • Indtast dine personoplysninger
 • Bestil din reparation

Vi står klar i butikkerne til at reparere din Samsung Galaxy.

Bor du langt væk, er det også muligt at sende enheden til os. I det øjeblik vi modtager din bestilling, sørger vi for, at du modtager en returkuvert, så du kan sende din enhed ind til os.

Herfra kan du læne dig tilbage og stole trygt på, at vi klarer reparationen.

Besøg en af vores mange butikker

Hos Telerepair er vi så heldige at råde over flere butikker, der alle ligger centralt placeret. Du kan finde den butik, der er nærmeste dig, her. Alle Telerepair-butikker ligger tæt på offentlige transport og gode parkeringsmuligheder.