⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Galaxy A7 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Galaxy A7 Reparation
Er din Samsung Galaxy A7 gået i stykker, så står vi hos Telerepair altid klar til at hjælpe. Hos Telerepair er du sikret den højeste kvalitet, til den skarpeste pris på markedet. Vi er meget kvalitetsbevidste - og vi anvender kun originale reservedele. Derfor har vi 100% prisgaranti på vores reparationer. Vi giver derfor altid en reklamation på 24 måneder, fordi vi her hos Telerepair er så sikre på vores håndværk. Hvis du ønsker den bedste vejledning omkring problemet på din Samsung Galaxy A7, anbefaler vi du kigger forbi en af vores butikker. Nedenfor på siden kan du se priser på de mest almindelige reparationer, ellers kan du altid kontakte os for at få den præcise pris på netop din reparation.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 1.299,00 kr 549,00 kr

 • 1.299,00 kr 549,00 kr

 • 1.099,00 kr 349,00 kr

 • 1.299,00 kr 549,00 kr

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
Er din Samsung Galaxy A7 gået i stykker, så står vi hos Telerepair altid klar til at hjælpe. Hos Telerepair er du sikret den højeste kvalitet, til den skarpeste pris på markedet. Vi er meget kvalitetsbevidste - og vi anvender kun originale reservedele. Derfor har vi 100% prisgaranti på vores reparationer. Vi giver derfor altid en reklamation på 24 måneder, fordi vi her hos Telerepair er så sikre på vores håndværk. Hvis du ønsker den bedste vejledning omkring problemet på din Samsung Galaxy...
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Har din Samsung Galaxy A7 lidt skade

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan med vores mobiler i dagens Danmark. Derfor er det selvfølgelig klart vi bruger dem mere end nogensinde før, dette medfører så desværre at flere oplever diverse skader på deres telefon. Dette problem er ikke så stort som det var tidligere, og det er Telerepair en af grundene til.

Derfor er Telerepair de bedste

Telerepair fikser din telefon på ca. 30 minutter uanset skaden. Denne utrolige service kan vi tilbyde grundet vores erfarne certificerede teknikere, som med over 10 års erfaring har en virkelig stærk forståelse for problemet, samt udførelsen af den bedste reparation. For at opnå den bedste reparation, så skal man bruge de bedste reservedele, derfor anvender Telerepair kun originale reservedele, som sikrer din telefon længst mulig levetid.

Skulle uheldet være ude op til 24 måneder efter, så har du altid en reklamation der gælder, så du er bedst sikret.

Står din reparation ikke i skemaet

Hvis det nu skulle ske at din telefon har en anden skade, som ikke er beskrevet i skemaet. Så er du altid velkommen til at komme ned i en af vores butikker og få et uforpligtende tilbud. Eller kan du ringe til os i vores åbningstider mandag til lørdag.