⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Galaxy A9 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Galaxy A9 Reparation

Hvis din Galaxy A9 er stoppet med at virke, kan vi reparere den. Hos Telerepair udfører vi alle slags reparationer. Du kan bestille tid her på siden eller bare dukke op i en af vores mange butikker. Vores teknikere har stor erfaring med reparation af alle Samsung mobiler, blandt andet Galaxy A9. Når vi får din mobil ind på værkstedet, kan vi som regel fikse den på under én time. Det er lige akkurat tid til, at du kan drikke en kop kaffe imens. Kræver din telefon mere arbejde, får du en låner, indtil reparationen er færdig.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 1.499,00 kr 749,00 kr

 • 499,00 kr Gratis

 • 599,00 kr Gratis

 • 799,00 kr 49,00 kr

 • 299,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Hvis din Galaxy A9 er stoppet med at virke, kan vi reparere den. Hos Telerepair udfører vi alle slags reparationer. Du kan bestille tid her på siden eller bare dukke op i en af vores mange butikker. Vores teknikere har stor erfaring med reparation af alle Samsung mobiler, blandt andet Galaxy A9. Når vi får din mobil ind på værkstedet, kan vi som regel fikse den på under én time. Det er lige akkurat tid til, at du kan drikke en kop kaffe imens. Kræver din telefon mere...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Er din Samsung Galaxy A9 gået i stykker?

Skulle uheldet være ude og din Samsung Galaxy A9 får en vandskade, den bliver tabt, får ødelagt docken eller lign. Så er din bedste mulighed for en professionel reparation Telerepair.

Vi sikrer dig de bedste vilkår både under og efter reparationen, også til en af markedets skarpeste priser.

Hos Telerepair har vi efterhånden haft mange Samsung mobiler forbi vores værksted. Det gælder også Samsung Galaxy A9. De typiske skader er revner i displayets yderglas, flade batterier og vandskader. Når vi reparerer din mobiltelefon, bruger vi kun originale reservedele. Det garanterer, at din mobiltelefon igen bliver præcis, som den var, før skaden indtraf.

Ved du i forvejen, hvad der er galt? Så book din tid her på siden. Så kan vi hurtigere reparere din A9, fordi vi ikke først skal diagnosticere fejlen. Er du i tvivl, eller vil du bare være 100% sikker på, at den bliver som ny, kan du også skrive det. Ellers kan du indlevere den i en af vores mange butikker, hvor vi vil udføre en grundig diagnose.

Derfor er Telerepair den bedste mulighed

Telerepair er Danmarks mest erfarne indenfor reparationer. Vi har certificerede teknikere med over 10 års erfaring, som giver dig den bedste mulighed for at få en telefon som føles som ny. Vi anvender kun originale reservedele, så du som kunde er sikret de bedste materialer. Telerepair ønsker den største sikkerhed for sine kunder, derfor tilbyder vi altid 24 måneders reklamation på alle reparationer.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Hvis du ikke fik svar på dine spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os over telefonen, eller komme ned i en af vores butikker og få et uforpligtende tilbud til lige præcis din reparation.