⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Galaxy Fold Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Galaxy Fold Reparation

Er din Galaxy Fold flækket midt over?

Så lad Telerepair tage sig af reparationen. Og selvom Fold’en har et nyt foldbart design, der kan tåle væsentlig mere end tidligere versioner, har vores teknikere allerede godt styr på præcis, hvordan de skal reparere den. Det kan de, fordi vi har over ti års erfaring med mobilreparation, heriblandt Samsungs Galaxy-serie.

Vores værksted bruger kun de nyeste og bedste reservedele, så du er garanteret en eminent reparation. De fleste fejl og skader er udbedret på under en time.

Bestil tid her på siden eller kom forbi en af vores mange butikker i København og Nordsjælland!

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 6.999,00 kr 6.249,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Er din Galaxy Fold flækket midt over?

Så lad Telerepair tage sig af reparationen. Og selvom Fold’en har et nyt foldbart design, der kan tåle væsentlig mere end tidligere versioner, har vores teknikere allerede godt styr på præcis, hvordan de skal reparere den. Det kan de, fordi vi har over ti års erfaring med mobilreparation, heriblandt Samsungs Galaxy-serie.

Vores værksted bruger kun de nyeste og bedste reservedele, så du er garanteret en eminent reparation....

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Samsung Galaxy Fold er blandt de første foldbare mobiltelefoner. Den kom først til Danmark i oktober 2019. Det er uden tvivl skærmen, som gør det største indtryk, når man først har den i hænderne. Udover at den kan foldes, er hovedskærmen med AMOLED på hele 7’3” med Infinity Flex Display. Der er dog i praksis tale om to skærme: den foldbare hovedskærm, konstrueret i polymerlage, og en frontskærm, der fungerer på samme vis som traditionelle smartphones. Den seneste model har derudover en Snapdragon 855-processor og et forstørret batterisystem, så den kan holde op til en hel dag.

Den foldbare skærm har dog også ry for at være lidt mere skrøbelig end det, vi er vant til fra almindelige smartphones. Men hvis du har brug for en hvilken som helst anden reparation, står vi også klar til at hjælpe.

Eksperter i reparation af Samsung mobiler – inklusiv Fold

Vi har haft rigtig mange Samsung-mobiler gennem vores værksteder over de sidste ti år. Det betyder, at vi har oparbejdet en kæmpe ekspertise, som vi trækker på ved hver eneste mobilreparation.

Vores værksted er udstyret med de seneste værktøjer og er fuldkommen ESD-sikret. Det betyder, at din mobil ikke kan lide overlast, når vi udfører reparationen. Afhængig af hvor omfattende arbejdet er, kan vi som regel fikse din mobil på under 30 minutter. Ydermere giver vi dig en 100% prisgaranti – så hvis fejlen vender tilbage, fikser vi den igen, gratis.