⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Galaxy J4+ Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Galaxy J4+ Reparation

Har din Galaxy J4+ brug for reparation? Så kan du få en hurtig, nem og professionel reparation hos Telerepair.

Uanset om din skærm er revnet, dit batteri er dødt eller der er kommet væske i mobilen, så kan vi fikse den hurtigt og effektivt. Ventetiden på en almindelig reparation er normalt under 60 minutter. Det betyder, at du lige kan nå en kop kaffe eller en kort gåtur, før du igen har din mobil i hænderne.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 849,00 kr 99,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Har din Galaxy J4+ brug for reparation? Så kan du få en hurtig, nem og professionel reparation hos Telerepair.

Uanset om din skærm er revnet, dit batteri er dødt eller der er kommet væske i mobilen, så kan vi fikse den hurtigt og effektivt. Ventetiden på en almindelig reparation er normalt under 60 minutter. Det betyder, at du lige kan nå en kop kaffe eller en kort gåtur, før du igen har din mobil i hænderne.

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Vi har over ti års erfaring med mobilreparation. De ti år har givet os en stor ekspertise og erfaring. Vi har efterhånden repareret flere tusinde Samsung mobiler, heriblandt deres Galaxy J-serie.
Vi bruger primært originale reservedele og har dem alle liggende klar på vores mobilværksted. De gode reservedele sikrer, at din reparation er af den højeste kvalitet og forlænger levetiden på din Galaxy J4+.

Bestil tid her eller mød op i en af vores mange butikker. Vores åbningstider er mandag-lørdag. Du kan læse mere under den enkelte butik.

Samsung Galaxy J4+ blev lanceret i marts 2018, og er en større mid-range smartphone. Den egner sig godt som både hjemme- og arbejdsmobil, fordi den har plads til to SIM-kort. Derudover er kameraet godt til at tage skarpe billeder, selv i svag belysning.

Er din Galaxy J4+ gået i stykker? Få en dybdegående diagnose og reparation til en god pris

Der har været mange Samsung Galaxy-mobiler forbi vores butikker og værksted. Derfor kender vi din mobil indefra og ud, hvilket gør, at vi kan fikse din Samsung Galaxy J4+, mens du venter i butikken.

Er der noget i vejen med din Galaxy J4+, men du ved ikke præcis, hvor fejlen ligger? Så kan vi også køre en grundig diagnose, og fikse skaden på samme tid. Vi tilbyder en 100% prisgaranti på alle reparationer.