⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Galaxy J6 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Galaxy J6 Reparation

Har din Galaxy J6 fået et par slag eller på anden vis blevet beskadiget? Så kan du bestille en hurtig, grundig og professionel reparation hos Telerepair.

Vi har over ti års erfaring inden for mobil-, tablet og computerreparation. Over de ti år har oparbejdet en stor ekspertise og erfaring. Vi har repareret utallige Samsung Galaxy-mobil, heriblandt Galaxy J6.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 849,00 kr 99,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Har din Galaxy J6 fået et par slag eller på anden vis blevet beskadiget? Så kan du bestille en hurtig, grundig og professionel reparation hos Telerepair.

Vi har over ti års erfaring inden for mobil-, tablet og computerreparation. Over de ti år har oparbejdet en stor ekspertise og erfaring. Vi har repareret utallige Samsung Galaxy-mobil, heriblandt Galaxy J6.

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Er din skærm flækket? Dit batteri udbrændt? Eller er du kommet til at spilde vand på mobilen? Så kan vi nemt og hurtigt fikse eller udskifte de beskadigede komponenter. Vi har alle reservedelene liggende klar i butikken, hvilket betyder, at vi kan reparere din mobil med det samme. Typisk er ventetiden på under 60 minutter. Det er lige tid til at drikke en café latte eller gå en kort tur. 

Vi bruger primært originale reservedele. Det forlænger levetiden på din Galaxy J6 og gør, at den vil føles som ny, når du afhenter den hos os. Vi har en 100% prisgaranti på vores reparationer. Det betyder, at hvis skaden eller fejlen vender tilbage, så reparerer vi den igen – helt gratis.

Du kan bestille tid i forvejen her eller bare møde op i en af vores butikker. Vi har åbent mandag til lørdag. Du finder de specifikke åbningstider under den enkelte butik.

Samsung Galaxy J6 blev lanceret i maj 2018. Galaxy J er Samsungs, nu udgået, mid-range serie af mobiltelefoner. Det betyder, at den brugte mange af komponenterne fra deres high-end serier, såsom Galaxy Note, men i et mere prisbevidst design.

Den har en Exynos 7 Octa 7870-processor og en Super AMOLED capacitive touchscreen, hvilket giver dig et klart og tydeligt billede uden hakken eller forsinkelser.

Pålidelig og hurtig reparation af din Galaxy J6

Vi kender din Samsung Galaxy J6 indefra og ud. Det gør vi, fordi vi har haft flere hundrede Samsung Galaxy-mobiler forbi vores butikker og værksteder. Vores certificerede teknikere har opbygget en stor ekspertise, og kan derfor løse dit problem på kort tid. Vi kan derfor tilbyde en 100% prisgaranti på alle reparationer.