⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Galaxy Note 10 Lite Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Galaxy Note 10 Lite Reparation

Har du tabt din Galaxy Note 10 Lite?

Så kan du bestille en reparation lige her hos Telerepair.

Vi har over 10 års erfaring med reparation af mobiltelefoner, heriblandt Samsungs populære Galaxy-serie. Over de 10 år har vi set lidt af hvert. Det betyder, at når du indleverer din mobil til reparation hos os, kommer den i hænderne på en garvet tekniker, der ved præcis, hvad der er galt – og hvordan det skal repareres.

Alle vores reparationer har prisgaranti, og vi bliver ofte færdige inden for en time.

Bestil din tid her på siden og aflever din mobil i en af vores butikker. Så har du snart en velfungerende mobil tilbage i hænderne.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 2.199,00 kr 1.449,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Har du tabt din Galaxy Note 10 Lite?

Så kan du bestille en reparation lige her hos Telerepair.

Vi har over 10 års erfaring med reparation af mobiltelefoner, heriblandt Samsungs populære Galaxy-serie. Over de 10 år har vi set lidt af hvert. Det betyder, at når du indleverer din mobil til reparation hos os, kommer den i hænderne på en garvet tekniker, der ved præcis, hvad der er galt – og hvordan det skal repareres.

Alle...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Galaxy Note 10 Lite blev lanceret i Danmark i januar 2020. Den er blandt Samsungs billigere mobiltelefoner, men leverer stadig samme høj kvalitet, som man kan forvente af den store mobilproducent.

Galaxy Note 10 Lite giver dig et længelevende batteri, en solid 6,7” Super AMOLED-skærm og fire kameraer (tre i ryggen og et i fronten). 

Er din Galaxy Note 10 Lite gået i stykker? Få den repareret på næsten ingen tid hos Telerepair

Reparation kan være nødvendige. Især hvis du oplever, at dit batteri er gået dødt, skærmen er revnet på midten eller hvis du er kommet til at tabe telefonen i en vandpyt.

Hos Telerepair gør vi vores ypperste for, at du kan få en hurtig, grundig og gennemført reparation. Vi har mange års erfaring med Samsungs telefoner, og ved, hvordan de er skruet sammen. Det betyder, at vi kan udføre de fleste reparationer og udskiftninger på under en time.

Når vi laver reparation, bruger vi kun det bedste udstyr og de bedste reservedele. Det betyder, at din telefon er beskyttet under selve reparation, og vil fungere præcis som før, når vi er færdige.

Alle vores reparationer kommer med en prisgaranti. Det betyder, at du ikke vil skulle betale for en ny reparation, hvis skaden eller fejlen fortsætter.

Vi har butikker overalt i Hovedstaden og store dele af Sjælland.