⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Galaxy Note 8 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Galaxy Note 8 Reparation

Er din Galaxy Note 8 kommet ud for et uheld? Uanset om skærmen er flækket, batteriet er blevet overbelastet eller telefonen har fået vand i sig, kan du få en hurtig og billig reparation hos Telerepair.

Vores teknikere har en kæmpe ekspertviden inden for reparation af Samsungs mobiltelefoner, heriblandt deres Galaxy Note 8. Når du indleverer din Galaxy Note 8, kan du typisk forvente at have en velfungerende telefon i hænderne igen på under 60 minutter. Det afhænger naturligvis af omfanget på skaden. Vi har 100% prisgaranti. Det betyder, at hvis du oplever, at fejlen vender tilbage, kan du få den repareret igen – helt gratis.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 2.299,00 kr 1.549,00 kr

 • 599,00 kr Gratis

 • 699,00 kr Gratis

 • 599,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Er din Galaxy Note 8 kommet ud for et uheld? Uanset om skærmen er flækket, batteriet er blevet overbelastet eller telefonen har fået vand i sig, kan du få en hurtig og billig reparation hos Telerepair.

Vores teknikere har en kæmpe ekspertviden inden for reparation af Samsungs mobiltelefoner, heriblandt deres Galaxy Note 8. Når du indleverer din Galaxy Note 8, kan du typisk forvente at have en velfungerende telefon i hænderne igen på under 60...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Samsungs Galaxy Note 8 blev lanceret i september 2017. Det var den første Samsung-mobiltelefon med et dual-lens kamerasystem. Det blev mange steder hyldet som et endnu bedre kamera end selv dens konkurrent, Apples iPhone 8. Også displayet blev fremhævet i tests og anbefalinger. Samsungs nyere mobiltelefoner bruger deres patenterede Infinity Display, der giver en bedre farvegengivelse, lys og gør at skærmen kan gøres kurvet.

Få din Galaxy Note 8 repareret af eksperter

Hos Telerepair har vi igennem årene haft mange Samsung-mobiltelefoner på vores værksted. Ofte er der bare tale om mindre skader, såsom revner i yderglasset, der dækker skærmen, udbrændte batterier eller lidt rust i stikket pga. vand. Når det gælder helt almindelige fejl som disse, kan vi reparere dem, så snart vi får dem i hænderne. Til vores reparationer, bruger vi kun originale reservedele. Du kan derfor stole på, at din Galaxy Note 8 kommer til at fungere præcis, som før skaden opstod.

Hvis du i forvejen kender fejlen, kan du booke en tid her på siden. Det betyder, at vi allerede ved, hvad reparationen kræver, og du derfor skal bruge endnu mindre tid i en af vores butikker. Vi kan også køre en hurtig diagnose i butikken, så selv hvis du er i tvivl, kan vi hurtigt få din mobil på ret fod igen.