⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Galaxy Note-serie

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Reparation af Samsung Galaxy Note

Hos Telerepair har vi over ti års erfaring med reparation af Samsung-telefoner, heriblandt deres populære linje af high-end mobiler, Samsung Galaxy Note.

Vi udfører alle slags reparationer, du kunne have brug for. Er din skærm revnet eller har den flere døde pixels? Løber dit batteri hurtigt ud? Eller skratter det, når du taler i telefon? Vores reparatører har en stor ekspertise og er blandt de dygtigste i landet. Det betyder, at du får en professionel og grundig reparation for en rimelig pris.

Skal din Samsung Galaxy Note repareres? Så er du kun få klik væk. Du skal bare klikke på din model, vælge den relevante reparation og så send den med posten eller møde op til den aftalte tid. Du kan også komme forbi en af vores butikker og aflevere din mobil til en af vores ekspedienter. Så reparerer vi den så hurtigt vi kan.

Samsung Galaxy Note reparationer til faste lave priser

Telerepair.dk er en landsdækkende reparationsservice, der giver din Samsung Galaxy Note en grundig reparation til en god pris. Smartphones er efterhånden dyre, men det betyder ikke, at du skal grave dybt i pengepungen, hvis du får brug for en akut reparation. Over de sidste par år er de også blevet mere slidstærke og robuste. Men man kan ikke altid undgå uheld. 

Slidtage, uheld, væske og tab er alle årsager til, at din Samsung Galaxy Note kan blive beskadiget.

Har du brug for en hurtig og effektiv reparation? Så kan vi hjælpe. Vi bruger det nyeste reparationsudstyr og har alle de nødvendige reservedele på lager. Det betyder, at vi kan udføre reparation for dig med det samme. De skader omfatter blandt andet udskiftning af skærm, udskiftning af batteri, udskiftning af bagcover, udskiftning af ladestik, udskiftning af volumeknap, udskiftning af mikrofon m.m.

Vi tilbyder reparationer af alle de mest udbredte modeller fra serien Samsung Galaxy Note. Det gælder blandt andet: 

[PUNKTLISTE – HUSK AT TILFØJE DE NYE MODELLER – OG TJEK AT DERES URL IKKE ER BLEVET ÆNDRET, FORDI DE ER KOMMET IND UNDER EN UNDERKATEGORI]

Ejer du en af ovenstående enheder, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Sådan bestiller du en reparation hos os

Du kan bestille din tid her på siden eller inde i butikken. Når du bestiller online, er du garanteret en reparationstid, hvilket minimerer ventetiden på din reparation. Du får også et tydeligt overblik over vores mest udbredte reparationstyper. På den måde kan du hurtigt og nemt få præcis den reparationsydelse, som du har brug for. 

Det eneste du skal gøre for at bestille en reparation hos os, er følgende:

 • Find din enhed
 • Vælg den pågældende skade (ødelagt skærm, defekt mikrofon, defekt knap e.l.)
 • Gå til kassen
 • Indtast dine personoplysninger
 • Send din enhed med posten / besøg os i en af vores butikker

I det øjeblik vi modtager din bestilling, sørger vi for, at du modtager en returkuvert, så du kan sende din enhed ind til os.

Herfra kan du læne dig tilbage og stole trygt på, at vi klarer reparationen.

Besøg en af vores mange butikker

Hos Telerepair er vi så heldige at råde over flere butikker, der alle ligger centralt placeret. Du kan finde den butik, der er nærmeste dig, her. Alle Telerepair-butikker ligger tæt på offentlige transport og gode parkeringsmuligheder.