⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Galaxy S-serie

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Reparation af Samsung Galaxy S

Er din Samsung Galaxy S gået i stykker? Så kan du få en professionel og hurtig reparation hos Telerepair. Vores kyndige teknikere har over ti års erfaring med reparation af smartphones, tablets og computere. Takket være dens popularitet, har vi haft flere hundrede Samsung Galaxy S-mobiler igennem vores værksted.

Vi reparerer en hvilken som helst skade eller fejl, som din Galaxy S kan have. Vi har udskiftet hundredvis af skærme, batterier og komponenter, der har været udbrændt eller fået væskeskade. De mest udbredte reparationer kan vi klare på under en time. Det er, fordi vores dygtige teknikere højst sandsynlig har set og repareret skaden før. Du er derfor altid sikret en professionel og grundig reparation for en fair pris. 

Skal din Samsung Galaxy S repareres akut? Så tøv ikke med at klikke på din model, vælge reparationstypen og send din mobil afsted med posten. Du kan også komme forbi en af vores mange butikker. Hvis ikke vi har meget travlt, kan vi typisk reparere den, mens du venter.

Samsung Galaxy S reparationer til faste lave priser

Telerepair.dk er en landsdækkende reparationsservice. Vi tilbyder en række af reparationer af din Samsung Galaxy S. Galaxy S er den mest udbredte og populære Samsung-mobil. Derfor er det også en af de mobiler, vi ser oftest på vores værksteder. 

Samsungs mobiler er blevet mere pålidelige og slidstærke over de seneste år, men en reparation kan stadig være nødvendig fra tid til anden. Det kan være, at du har tabt den, den har fået vand på sig eller du bare har brugt den meget. Det slider alt sammen på din mobil.

Skal du bruge en god og hurtig reparation? Så finder du det hos Telerepair. Vi bruger state-of-the-art reparationsudstyr og har altid de nødvendige reservedele liggende i butikken. Det sikrer, at vi kan udføre din reparation med det samme. De mest almindelige reparationer er: udskiftning af skærm, udskiftning af batteri, udskiftning af bagcover, udskiftning af ladestik, udskiftning af volumeknap, udskiftning af mikrofon m.m.

Vi tilbyder reparation af alle de mest populære Samsung Galaxy A mobiler. Du kan se modellerne her eller i topmenuen:

Ejer du en af ovenstående enheder, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Sådan bestiller du en reparation af din Samsung Galaxy Tab hos os

Du kan bestille en reparationstid her eller inde i en af vores fysiske butikker. Når du bestiller online, kommer du dog forrest i køen og er garanteret en reparationstid. Du har også mulighed for at se priserne for alle vores reparationer. Er du i tvivl om, hvor skaden sidder, bør du vælge en diagnosticering. Det sikrer, at vi reparere præcis den skade, som forvolder dig problemer.

Det eneste du skal gøre for at bestille en reparation hos os, er følgende:

 • Find din enhed
 • Vælg den pågældende skade (ødelagt skærm, defekt mikrofon, defekt knap e.l.)
 • Gå til kassen
 • Indtast dine personoplysninger
 • Betal for reparationen
 • Send din enhed med posten / besøg os i en af vores butikker

I det øjeblik vi modtager din bestilling, sørger vi for, at du modtager en returkuvert, så du kan sende din enhed ind til os.

Herfra kan du læne dig tilbage og stole trygt på, at vi klarer reparationen.

Besøg en af vores mange butikker

Du kan finde Telerepairs butikker over hele Nordsjælland. Du kan finde den butik, der er nærmeste dig, her. Alle Telerepair-butikker ligger tæt på offentlige transport og har gode parkeringsmuligheder.